Burger Baren Mørkøv

Burgerbar med kvalitetsburgere, som du selv sammensætter
Åbningstider:  Alle dage: 12.00-21.00
Priser: Hovedretter fra 59,- til 85,-

Burger Baren Mørkøv ligger lige ved siden af Mørkøv Station og er et oplagt sted at få en solid og vellavet kvalitetsburger inden togturen.

Burger Barens lyse og venlige lokaler er helt nyindrettede, og der hviler en god stemning over stedet, hvor du har mulighed for at sammensætte din burger lige præcis som du ønsker den skal være. Bestillingen krydser du selv af på bestillingssedlen på dit bord. Du vælger først, om du skal have en helt klassisk hamburger, en cheeseburger, en baconburger, baconcheeseburger eller kyllingeburger. Herefter vælger du selv resten af burgerens indhold ved at sætte kryds ud for 14 valgfrie topppings, for eksempel jalapeños, ananas eller bløde løg. Du kan også vælge at pimpe din burger med en række ekstra toppings mod en mindre betaling, for eksempel med et spejlæg, grillede auberginer eller måske en ekstra bøf, hvis du har taget den store sult med. Standard for bøfferne er 200 gram, så der er god vægt bag burgerne her i huset, som serveres inklusiv pommes frites. 

Der er også mulighed for at prøve Burger Barens kæmpehotdog, som er en ordentlig moppedreng på 200 gram, som serveres i både en almindelig og en karry-udgave og som også inkluderer pommes frites. Der er også mulighed for at prøve en caesar salat eller en vegetarisk salat med grillet peberfrugt, parmesan og pesto.  

Skyl det hele ned med Burger Barens hjemmelavede iste, et glas vin eller en af husets gode specialøl. Kommer du forbi til frokost mellem 12 og 15, får du tilmed 20% rabat på dit måltid. 

   

 

Burger Baren Mørkøv

Hovedgaden 50
4440 Mørkøv

Profil: Burgerbar med kvalitetsburgere, som du selv sammensætter

Åbningstider:
Alle dage: 12.00-21.00

Frokost:
12.00-15.00

Priser:
Hovedretter fra 59,- til 85,-
Frokost fra 59,- til 85,-

array(0) { }

Lækre burgere i provinsen: Sjælland

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15855) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15855)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Burger Baren

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Burger Baren Mørkøv.

Skriv til Burger Baren

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: