Burger Garage Vanløse
Restaurant

Burger Garage Vanløse

Vanløse Torv 1 | 2720 Vanløse
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Kronen Indkøbscenter Vanløse

2.

Burger restaurant med stor terrasse

3.

Lige ved Metroen

Profil

God burger restaurant med stor terrasse ved Metroen

Pris
Hovedret

79 - 99

Åbningstider

Alle dage: 10 - 21

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Burger Garage er åbnet i Kronen - et hyggeligt indkøbscenter i Vanløse - med stor terrasse med flere sjove aktiviteter for børn og nedgang til Metroen, som går lige til Royal Arena og KB Hallen. Super nemt hvis man ønsker at spise inden koncerten. 

Restauranten er indrettet i bedste amerikanske retro stil i dæmpet belysning, som giver gæsterne en rolig oase at nyde maden i samt de blødeste siddesofaer. Her kan man nemt læne sig tilbage og nyde kaffen efter et godt burgermåltid med en god Milkshake, serveret af et smilende personale.

Burger restauranten har sine egne smage, i form af hjemmerørte dressinger, som bruges i burgerne. Guacamolen er lavet af friske avocadoer og selvom mayonaise eller ketchup ikke er hjemmelavede, er de af et godt kvalitetsmærke. 

Burgeren fåes i forskellige varianter, med okse, kylling, fisk, vegetarisk bøf og den helt grønne. Er du i tvivl om hvilken burger, så prøv de tre musketere, her får du 3 forskellige miniburgers.

Menukortet har en god variation udover burgerne, såsom omelet, vegetarisk, pastaer og børnevenlige retter. Så hele familien kan trygt sætte sig hos Burger Garage, hvor alle kan spise med.

Restauranten besøges af gæster i alle aldre, så stemningen er mangfoldig, her er kollegaer som mødes til en frokost, mødregrupper, familier og ældre - alle er velkomne og her er dejlig rummeligt mellem bordene. 

Andre spisesteder