Burger Banditten Valby
Restaurant

Burger Banditten Valby

Folehaven 68 | 2500 Valby
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Urbant miljø med terrasse

2.

Speciallavet burgerbolle

3.

Take away

Profil

Burger restaurant med sine egne smage og speciallavet burgerbolle

Pris
Hovedret

69 - 129

Menu

99 - 129

Åbningstider

Søndag - torsdag: kl. 12 - 22
Fredag - lørdag: kl. 12 - 24

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Næste gang du kører igennem Folehaven, så tjek lige denne nye burgerspot, for den er hip, du kan parkere bagved og burgerne har sine helt egne smage. 

Burger Banditten er åbnet på hjørnet af Folehaven og Retortvej, hvor der er gode parkeringsmuligheder, uanset om du vil nyde en hyggelig stund i restauranten, på terrassen eller tage maden med videre på din vej. 

Hos Burger Banditten har man investeret lang tid på at finde frem til sine egne smage samt få bagt den perfekte burgerbolle. Og det har været tiden værd, for trods Burger Bandittens unge alder, oplever restauranten at gæsterne roser maden og vender tilbage. 

På menukortet er bl.a. en okseburger kaldet Banditten, hvor rå løg og pickles er pakket ind i 2 lag ost og lagt på bøffen i en blød burger bolle med glaseret overflade, som holder på saften. Er man ikke til kød, kan man få en vegetar bøf af krydret kartoffelmos vendt i rasp, som serveres lækker sprød i burger bolle med små tomater. Selvfølgelig flere uimodståelige sides, som hjemmelavede nuggets - både med ost og kylling - fritter og 6 forskellige hjemmerørte mayoer. 

Restauranten er et urbant miljø med et godt miks af rolige farver og så den knald gule, som bringer det gode humør frem. Sidder man i restauranten og nyder maden og godt selskab, bliver man ikke forstyrret af mad afhentning, da der er en naturlig afskærmning fra bordene til bestillingsområdet. 

Andre spisesteder

Bestil bord på Burger Banditten Valby

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Burger Banditten Valby