Brasserie B - Hotel Britannia

Brasserie i forbindelse med Hotel Britannia i Esbjerg
Åbningstider:  8.00-22.00
Priser: Hovedretter fra 195,- til 325,-

Brasseri B ligger som en del af det kendte firestjernede hotel Britannia i hjertet af Esbjerg. Brasseriet byder på hyggelige uformelle omgivelser og er vel besøgt af såvel hotellets gæster, Esbjergs indbyggere og besøgende som ønsker sig en rigtig god middag af høj kvalitet. Om sommeren kan maden nydes på den store udendørs terrasse.

Køkkenet er dansk/fransk inspireret og af høj kvalitet. Her er lagt meget vægt på at servere et veltilberedt måltid af gode råvarer og meget gerne lokale råvarer fra det nærliggende vadehav. Restauranten byder på traditionelle caferetter og smørrebrød til frokost. Aften menuen er et indbydende udvalg af klassiske brasserie retter og der er et skønt udvalg af forretter, hovedretter og fristende desserter.

Hotellet råder over adskillige selskabslokaler med plads til mellem 20 og 200 personer, så der er god mulighed for at afholde sit arrangement her, hvad enten det er et mindre møde, en stor familiefest eller firmaarrangement. Klik ind på Hotel Britannia og se de mange muligheder.

Brasserie B - Hotel Britannia

Torvegade 24
6700 Esbjerg

Profil: Brasserie i forbindelse med Hotel Britannia i Esbjerg

Åbningstider:
8.00-22.00

Priser:
Hovedretter fra 195,- til 325,-
Frokost fra 75,- til 245,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=13305) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=13305)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Underground
Torvegade 24

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Brasserie B

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Brasserie B - Hotel Britannia.

Skriv til Brasserie B

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: