Brasserie B - Hotel Britannia

Brasserie B - Hotel Britannia

Torvegade 24 | 6700
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Brasserie i forbindelse med Hotel Britannia i Esbjerg

Pris
Frokost

75 - 245

Hovedret

195 - 325

Åbningstider

8.00-22.00

Brasseri B ligger som en del af det kendte firestjernede hotel Britannia i hjertet af Esbjerg. Brasseriet byder på hyggelige uformelle omgivelser og er vel besøgt af såvel hotellets gæster, Esbjergs indbyggere og besøgende som ønsker sig en rigtig god middag af høj kvalitet. Om sommeren kan maden nydes på den store udendørs terrasse.

Køkkenet er dansk/fransk inspireret og af høj kvalitet. Her er lagt meget vægt på at servere et veltilberedt måltid af gode råvarer og meget gerne lokale råvarer fra det nærliggende vadehav. Restauranten byder på traditionelle caferetter og smørrebrød til frokost. Aften menuen er et indbydende udvalg af klassiske brasserie retter og der er et skønt udvalg af forretter, hovedretter og fristende desserter.

Hotellet råder over adskillige selskabslokaler med plads til mellem 20 og 200 personer, så der er god mulighed for at afholde sit arrangement her, hvad enten det er et mindre møde, en stor familiefest eller firmaarrangement. Klik ind på Hotel Britannia og se de mange muligheder.

Bestil bord på Brasserie B - Hotel Britannia

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Brasserie B - Hotel Britannia