BrewPub København
Restaurant

BrewPub København

Vestergade 29-31 1456 København K | 1456
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Bar og restaurant med eget bryggeri

Pris
Hovedret

100 - 195

Menu

280 - 400

Åbningstider
Pubben er åben Mandag - torsdag 12.00-24.00, fredag - lørdag 12.00 -02.00, søndag lukket.

Restauranten er åben mandag - lørdag 12.00-22.00 Søndag lukket
Det siger gæsterne
4.4

powered by

Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Hos Brewpub, som ligger ganske kort fra Rådhuspladsen, kan man få hele 14 forskellige fadøl af egen produktion og fra andre mikrobryggerier.

Køkkenets mission er med køkkenchef Carsten Hughes i front at præsentere en madoplevelse, der bevidst arbejder med at kombinere øl med sæsonens råvarer. Øllet bruges til at skabe balance mellem bitterhed, sødme og fylde, men man skal ikke frygte, at alle retter smager af øl. Ofte tages der også udgangspunkt i en øl, som går i samspil med en ret, uden at der nødvendigvis indgår øl i retten.

Ud over det store menukort findes et lille kort med udvalgte øl og ølcocktails samt ølretter som fx danske oste med ølsennep og maltbrød.

På lune dage er der servering i gårdhaven, der ligger ugenert bag restauranten lige i hjertet af København. Her er man også meget velkommen til bare at komme forbi til en fadøl.

Til at drikke til maden fås naturligvis særlige øl-menuer, men der findes også et pænt udvalg af vine til ganske fornuftige priser.

Hvis man har lyst, kan man få en rundvisning i bryggeriet før eller efter maden og smage de forskellige hjemmebryggede øl.

Der er mulighed for afholdelse af små og større selskaber på Brewpub, og for selskaber på mindst 15 personer findes der særlige menuer, man kan vælge imellem.

Andre spisesteder

Bestil bord på BrewPub København

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra BrewPub København