Brasseriet Gilleleje
Restaurant

Brasseriet Gilleleje

Nordre Havnevej 3 | 3250 Gilleleje
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Smørrebrød 

2.

Gilleleje Havn

3.

Hyggelig udeservering 

Profil

Klassisk dansk restaurant i Gilleleje Havn med stort udvalg af traditionel smørrebrød.

Pris
Hovedret

168 - 258

Menu

198 -

Åbningstider
Alle dage fra 11.30 til 21.00Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Hos Brasseriet i Gilleleje er der helt sikkert et stykke mad til enhver smag. Her serverer de nemlig 75 forskellige stykker smørrebrød, som alle er lavet efter den gamle, klassiske smørrebrødsskole.

Brasseriets smørrebrødskort er en hyldest til traditionerne, og her får gæsterne serveringer helt efter forskrifterne. Der er ikke satset på nyfortolkninger eller justeringer af gamle kendinge, men i stedet en fortsættelse af det bundsolide smørrebrød, som har mættet sultne maver gennem årtier.

Men Brasseriet serverer ikke kun adskillige fristende frokostvarianter af smørrebrødet – heriblandt 12 forskellige sildeanretninger og seks forskellige madder med tartar – men byder også på sæsonspecialiteter og eksempelvis tarteletter lavet helt fra bunden.

Alt maden – hvad enten det gælder frokost- eller aftenkortet – er i øvrigt lavet helt fra bunden af.

På aftenkortet er der naturligvis også masser af fiskeservinger på menuen – både til forret eller til hovedret er det således muligt at stille sulten med friskfanget fisk og skaldyr, som har været gennem en kærlig hånd i Brasseriets køkken.

Der er selvfølgelig også masser af andre muligheder for at stille sulten – blandt andet braiseret lammeskank med knuste kartofler og sommergrønt. På aftenkortet er der i øvrigt flere referencer til det klassiske franske køkken, som ligeledes begejstrer alle smagsløgene.

Brasseriet ligger idyllisk ved Gilleleje Havn. Fra første sal er der god udsigt udover vandet og det lokale, skønne havnemiljø.

Indretningen er holdt i en moderne, indbydende stil, hvor man sætter sig godt til rette i de brune læderbetrukne stole og hurtigt føler sig velkommen. Langs væggene er der udsmykket med maritimt kunsthåndværk, der passer godt til omgivelserne.

 

Brasseriet har også en skøn baghave, hvor der er masser af plads til at sidde enten i solen eller under parasollernes skygge. Det er en virkelig hyggelig og grøn baghave, der føles intim og som et perfekt sted til et lille hvil, en friskskænket fadøl og et lille udvalg af Brasseriets helt klassiske smørrebrød.

Andre spisesteder