Brasserie Degas

Brasserie Degas

Gl. Kongevej 41 |1614
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Brasserie, café og fransk konditori med speciale i macarons

Pris
Hovedret

140 - 195

Menu

270 -

Åbningstider

Køkkenet er åbent kl. 11.30-23.00
Restauranten er åben til 24.00 på hverdage og til 02.00 i weekenden.

Tre franskmænd gik sammen om at åbne Brasserie Degas, som udover at være et brasserie, også var café og konditori. Nu er Degas flyttet fra Trommesalen til Gl. Kongevej, hvor den tidligere tyrkiske restaurant Topkapi lå. I dag er der fire partnere i restauranten, hvoraf den ene er Rasmus Sang Park Pedersen, der udtalte til Politiken:

»Vi kunne ikke ønske os et bedre sted. Det er i hjertet af det franske kvarter i København. Her kommer folk naturligt der elsker fransk mad, og der er et godt sammenhold mellem restaurantionsejerne«.

Patrick Pouget er kok på Brasseriet, og har været det siden 1999. Derfor er der stadig både jomfruhummerhaler med kammuslinger, foie gras, tournedos rossini og ballotine ad pigvar på menuen.

Café kortet kører hele dagen, og herfra kan du vælge både danske frokostklassikere som en sildeanretning, klassiske caféretter som club sandwich, men også franske herligheder i form af grillet gedeost, rigtige omeletter, foie gras, confit af and eller en dejlig croque. Sådan. Aftenkortet er klassisk fransk bistromad. Store bøffer med foie gras, farseret vagtel eller et smukt stykke pighvar med beurre blanc – den er svær at stikke og man bliver lige mindet om, hvorfor det franske køkken er basen for alt andet. Vinkortet er domineret af masser af gode vine fra Frankrig. Brasserie Degas er et afslappet spisested, hvor du bare kan poppe forbi til en hurtig bid i den store bar, eller du kan blive hængende til den helt store middag og smæske dig i franske specialiteter. 

Degas fremstiller stadig macarons - hvor der er 15-20 forskellige variater at vælge i mellem. Bland disse er de lyserøde fyldt med hinbærkompot og de gule med trøffel ganache og passionsfrugt.

 

Tre franskmænd gik sammen om at åbne Brasserie Degas, som udover at være et brasserie, også var café og konditori. Nu er Degas flyttet fra Trommesalen til Gl. Kongevej, hvor den tidligere tyrkiske restaurant Topkapi lå. I dag er der fire partnere i restauranten, hvoraf den ene er Rasmus Sang Park Pedersen, der udtalte til Politiken:

»Vi kunne ikke ønske os et bedre sted. Det er i hjertet af det franske kvarter i København. Her kommer folk naturligt der elsker fransk mad, og der er et godt sammenhold mellem restaurantionsejerne«.

Patrick Pouget er kok på Brasseriet, og har været det siden 1999. Derfor er der stadig både jomfruhummerhaler med kammuslinger, foie gras, tournedos rossini og ballotine ad pigvar på menuen.

Café kortet kører hele dagen, og herfra kan du vælge både danske frokostklassikere som en sildeanretning, klassiske caféretter som club sandwich, men også franske herligheder i form af grillet gedeost, rigtige omeletter, foie gras, confit af and eller en dejlig croque. Sådan. Aftenkortet er klassisk fransk bistromad. Store bøffer med foie gras, farseret vagtel eller et smukt stykke pighvar med beurre blanc – den er svær at stikke og man bliver lige mindet om, hvorfor det franske køkken er basen for alt andet. Vinkortet er domineret af masser af gode vine fra Frankrig. Brasserie Degas er et afslappet spisested, hvor du bare kan poppe forbi til en hurtig bid i den store bar, eller du kan blive hængende til den helt store middag og smæske dig i franske specialiteter. 

Degas fremstiller stadig macarons - hvor der er 15-20 forskellige variater at vælge i mellem. Bland disse er de lyserøde fyldt med hinbærkompot og de gule med trøffel ganache og passionsfrugt.

 

Bestil bord på Brasserie Degas

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Brasserie Degas