Bollinis
Restaurant

Bollinis

Hovedgaden 437 | 2640 Hedehusene
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Italiensk-dansk restaurant, selskabs- og take awayforretning i Hedehusene

Pris
Åbningstider
Mandag - Søndag 11-23
(køkkenet lukker hver dag klokken 21:30)
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

I det charmerende røde stråtækte hus med sprossede vinduer, midt på hovedstrøget i Hedehusene, ligger den italienske restaurant Bollinis. Her kan man både nyde en middag i den romantiske og hyggeligt indrettede restaurant eller i den nye lyse havestue, hvor man kan sidde året rundt. Hos Bollinis bliver man mødt af stearinlys på bordet, blomster i vaserne, og en sød og venlig betjening, som får alle til at føle sig hjertelig velkommen. Om sommeren er der udendørsservering i gårdhaven hele dagen og aftenen når vejret tillader det.  

Bollinis er en familierestaurant hvor børn er meget velkomne og hvor der er indrettet et rart legeværelse til de små på 1.sal. Det er også restauranten, hvor man kan hygge sig med en romantisk middag i tosomhed og stearinlysets skær. Menukortet er italiensk og dansk. Her er noget for enhver smag, et stort udvalg af kødretter, pizza, pasta på al carte kortet, 4 tre retters menuer at vælge og hver tirsdag stegt flæsk med persillesovs til kr.99,- 

Selskaber og mad ud af huset??  Restauranten er indrettet i to etager og selskaber har mulighed for at leje den ene eller begge etager. Bollinis råder over et stort nyrenoveret selskabslokale i kort gåafstand fra restauranten. Man kan også vælge at få maden hjem til sig selv, med eller uden kok og servering, ligesom Bollinis gerne tager sig af at arrangere alle detaljer af festen fra mad til musik.

 

 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Bollinis

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Bollinis