Dansk/fransk restaurant med kærlighed til store bøffer
Åbningstider:  Alle dage: 17:00-22:00
Priser: Hovedretter fra 135,- til 350,-
Menuer fra 300,- til 500,-

Der er blomster og levende lys på bordene i det lille og intime restaurantlokale, som tidligere var hjemsted for den spanske restaurant Tapasbaren. Nu blæser nye vinde imidlertid i de flotte lokaler på Dronningens Tværgade 22, som har gennemgået en komplet forvandling og er genopstået som en uhøjtidelig dansk/fransk restaurant med særligt fokus på store røde bøffer og en bearnaisesovs, som kan tage kampen op med byens bedste bøfadresser.

Manden bag gryderne er Casper Sander, som blandt andet har arbejdet på MASH i tre år og nu er klar som køkkenchef for en restaurant, hvor hovedrollen på menukortet spilles af masser af BØF.

De store bøffer kommer fra kvæg, som har græsset frit på uendeligt store sletter i Uruguay, og det er de særligt møre og smagsintense udskæringer mørbrad og ribeye, der har fået plads på kortet. Er man en lille håndfuld eller bare sulten, er der også mulighed for at få en hel cuvettesteg på bordet. Men det hele er ikke kun bøffer fra det store udland. Casper Sander går også op i råvarer med lokal forankring. Aktuelt betyder det for eksempel en cremet perlebygrisotto med danske efterårssvampe og masser af den nøddesmagende ost Havgus. Der er også mulighed for et stykke bagt torsk med brunet smør og beurre blanc-sauce eller drivende saftige stegte kammuslinger til forret.

Spisebænkene i restauranten er fremstillet af møbelsnedkeren Joakim Løth, og er lavet af gammelt flodsikringstræ fra Nyborg Havn. Det patinerede træ giver lokalet en rustik og varm stemning, som understreges af de rå murstensvægge med ophængte kunstværker. I centrum af lokalet findes den velassorterede bar, hvor der er mulighed for at slå sig ned til en velmikset cocktail før eller efter maden. Men det lille lokale gemmer også på en hemmelighed. I etagen nedenunder gemmer sig et stort kælderlokale, hvor der afholdes vinsmagninger og winemaker's dinners, ligesom der selvfølgelig er mulighed for at afholde skræddersyede store fødselsdage, bryllupper og lignende.

Kommer man til restauranten som et større selskab, for eksempel to børnefamilier, er der også mulighed for at benytte kælderen.

"Så kan man spise i fred, og børnene kan få lov at lege og larme uden at man føler, at man kommer til at genere de øvrige gæster. Du kan få det stort set, som du vil have det. Mit største ønske er, at folk slapper af og føler sig værdsat og velkomne som gæst hos os," fortæller Casper Sander.

BØF

Dronningens Tværgade 22
1302 København K

Profil: Dansk/fransk restaurant med kærlighed til store bøffer

Åbningstider:
Alle dage: 17:00-22:00

Priser:
Hovedretter fra 135,- til 350,-
Menuer fra 300,- til 500,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15820) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15820)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til BØF

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: