Restaurant BØF

Dansk/fransk restaurant med kærlighed til store bøffer og special-øl
Åbningstider:  Søn–Tirs: 17.00 – 21.30
Ons–Tors: 17.00 – 22.00
Fre–Lør: 17.00 – 23.00
Priser: Hovedretter fra 135,- til 350,-
Menuer fra 300,- til 500,-

 

Restaurant Bøf på Dronningens Tværgade serverer – som navnet antyder – store dejlige bøffer. Kødet kommer fra kvæg, som har fået lov at samle kraft og smag på de store græssletter i bøflandet Uruguay.

Og naturligvis – som enhver kødelskende aficionado vil vide – er der kun ét sæt tilbehør til en god, saftig ribeye på tallerkenen; nemlig pommes frites og sauce bearnaise. Her har Restaurant Bøf gjort det nemt for dig, for her følger den hellige treenighed altid hinanden i flok – uanset om du bestiller en ribeye på 300 gram eller restaurantens mega ribeye (på ben) med en kampvægt på ca. 850 gram.

Dog kan andre saucer tilkøbes, ligesom der er mulighed for at forkæle sin steak med ekstra slem kærlighed i form af et skud foie gras.

Bortset fra bøfferne lange vej er der dog et bevidst fokus på lokale, sæsonbetonede råvarer, som kommer gæsterne til glæde.

Røde, stegte bøffer er dog langt fra det eneste, der har finder vej til Bøfs åbne anretterkøkken. Tatar er både at finde blandt starterne og som en større hovedret, mens der også er en skøn, økologisk perlebygsrisotto med squash og vesterhavsost til vegetarer.

Faktisk er menukortet bevidst overskueligt, og her på bistro-restauranten i Dronningens Tværgade er parolen ift. menukortet less is more. Man kan enten vælge a la carte eller bestille en tre-retters menu, hvor man frit vælger fra kortet.

På drikkefronten er der – udover vin – et stort fokus på specialøl, som matcher retternes smag og styrke. Faktisk har Bøf fået designet deres helt unikke fadølsanlæg – et kloakdæksel, som passer godt til restaurantens rustikke, maskuline stil – hvorfra fem forskellige speialøl flyder frejdigt.

Bistroen er rustikt indrettet med murstensvægge og baren, spisebænke og borde er bygget af tunge, massive flodsikringsbjælke, som tidligere tjente i Nyborg Havn. Der er også et hyggeligt kælderlokale, hvor levende lys er med til at give en varm og hyggelig atmosfære, som ligger helt i tråd med den rustikke, bistro-ånd som hersker her hos Restaurant Bøf.

Der er også mulighed for at afholde selskaber hos Restaurant Bøf – eksempelvis til ølsmagninger, hvor ejer, chefkok og øl-sommelier, Robin Alexandersen, kan give sit vidende besyv med til en fornøjelig og lærerig dag hos Restaurant Bøf. 

Restaurant BØF

Dronningens Tværgade 22
1302 København K

Profil: Dansk/fransk restaurant med kærlighed til store bøffer og special-øl

Åbningstider:
Søn–Tirs: 17.00 – 21.30
Ons–Tors: 17.00 – 22.00
Fre–Lør: 17.00 – 23.00

Priser:
Hovedretter fra 135,- til 350,-
Menuer fra 300,- til 500,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15820) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15820)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til BØF

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: