Bloom in the Park
Restaurant

Bloom in the Park

Pildammsvägen 17 Malmø | 21466
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Usædvanlig restaurant i det grønne

Pris
Menu

395 - 695

Åbningstider
ma-lø 18-24
ma-tor serveres en 3 retters menu samt alle dage en 5 retters menu. Hver søndag er restauranten desuden åben til Afternoon Tea fra 12-16. I den forbindelse er det muligt at sidde ude, hvis vejret tillader det.
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

”Expect the unexpected” siger Bloom in the Park på deres hjemmeside, og restauranten lever i dén grad op til sloganet: Faktisk er et besøg her som en kinesisk æske af vilde oplevelser, der bliver ved med at åbne sig inde i hinanden når man mindst venter det. Tag blot ankomsten til Malmøs Pildammspark, der omgiver restauranten og ligger som et pittoresk bagtæppe for éns oplevelser ude bag de store vinduer. Bygningen ligner en sortmalet spejlerhytte i træ, som den ligger og gemmer sig mellem buskene, men vel indendørs bliver man mødt af et helt andet, storslået sceneri: væggene er gyldne og kan vippes, så hemmelige døre går op ud til køkkenet og garderoben, og danner i sig selv en spændende korridor, som fører én ned til selve spisestuen. Her byder hyggelige borde gæsterne velkomne i et enkelt, lyst miljø, som nu agerer kulisse for Blooms helt særlige gastronomi og atmosfære. Konceptet blev udarbejdet af arkitekt Jonas Lindvall, der elsker at lege med det luksuriøse og overraskende, og her har fået frie hænder til at skabe en unik helhed.

Det uventede element er også en vigtig del af madoplevelsen: stilen er dekonstruktivistisk og eksperimenterende med fransk/nordiske rødder, men der findes ingen menu, køkkenet serverer simpelthen hvad de lyster på selve dagen, og selvfølgelig i balance med sæsonens allerbedste råvarer og de ypperste vine fra kælderen. På den måde kan give sig helt hen til oplevelsen uden forudgående forventninger, og det behøver man ikke være nervøs for: ude i køkkenet regerer sympatiske og rolige Kathrin Baake, der har arbejdet på en myriade af andre top-restauranter før hun kom til Bloom in the Park. Med sin unikke og legesyge stil der dog hele tiden respekterer råvaren og håndværket er Kathrin det perfekte match for Bloom, hvis unikke energi også kommer fra stedets store personligheder. Heriblandt bør vi selvfølgelig også nævne energiske Igi Vidal, der som ejer af Bloom in the Park agerer som både inspirator og entertainer for sine gæster.

Bloom in the Park har en stjerne i den prestigefyldte michelinguide, men først og fremmest er restauranten et synligt lyspunkt for både lokale svenskere og danskere, der kommer hele vejen over vandet for at nyde en uforglemmelig middag her. Stedet arbejder på at få de madanmeldere og medier, der primært kigger mod Stockholm for innovation, til også at vende blikket mod Skånes gode råvarer og sprælske talent, og i hvert fald har gourmeter på hver side af Øresund fundet en lille perle her i Pildammsparken, hvor man både forkæles til frokost og aften og om søndagen kan nyde et ekstravagant Afternoon Tea-bord fuld af kanapeer, scones, kager og tærter. Oplevelsen akkompagneres af toner fra den anerkendte jazz guitarist Chico Lindwall.

Naturligvis står Bloom in the Park til rådighed for store begiveheder og events så som bryllupper, fødselsdage og jubilæer, hvor man enten kan benytte Blooms lækre omgivelser eller få mad og drikke bragt ud som catering.  

Andre spisesteder

Bestil bord på Bloom in the Park

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Bloom in the Park