Bistroteket
Restaurant

Bistroteket

Rosengade 2 | 8900 Randers
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk/fransk bistro

2.

Hyggelig udeservering

3.

Flot selskabslokale

Profil

Klassisk dansk og fransk bistro i hjertet af Randers

Pris
Frokost

70 - 125

Hovedret

185 - 275

Åbningstider
Tirsdag-Lørdag: Kl. 17.00-22.00
Frokost

Tirsdag-Lørdag: Kl. 11.30-15.00

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Det er en varm og hyggelig stemning, der møder én, når man træder ind på Bistroteket i Rosengade i hjertet af Randers. Her bliver man budt velkommen af den smilende Johanne, der sammen med Peter åbnede Bistroteket for en del år siden og tog byen med storm. Restauranten er indrettet med et gennemgående tema af kobber, som spiller perfekt sammen, med de ældre læderbetrukne træstole og hvide vægge. Selvom lokalet er ny renoveret emmer det af atmosfære og god stil.

På Bistroteket kan man nyde franske og danske anretninger, tilberedt som kokkene selv ville fortrække dem. Menuens hovedretter varierer alt efter sæsonen, lyst og slagterens udvalg. Derfor står der på menukortet, at man kan vælge mellem Fuglen, Fisken, Oksen og Grisen med dagens tilbehør. På tavlen i restauranten kan man se hvad dagens hovedret dækker over, på denne måde er man sikker på at alle råvare er så friske som muligt.

På frokost menuen finder man moderne dansk smørrebrød, Læsø tarteletten og Moules mm. Alle retter er lavet helt fra bunden og man kan følge med fra restaurantens åbne køkken, hvor duftene fra den nybagte chokoladekage breder sig i restauranten. Vinkortet byder på vine til alle smagsløg med et bredt udvalg, hvoraf flere fås på glas. Udover vin serverer Bistroteket lækre special øl, bl.a. Amber Negra og øl fra Ebeltoft gårdbryggeri.

Hvis man ønsker at holde sin konfirmation eller et bryllup i disse skønne omgivelser, er der ligeledes mulighed for dette. Restauranten har det skønneste selskabslokale på første sal, i samme stil som restauranten, med plads til 40 personer. Menuen vil blive sammensat efter samtale med kokkene, som vil gøre alt for, at din fest vil blive uforglemmelig.

 

Andre spisesteder