BioM

BioM

Fredericiagade 78 | 1310
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

100% økologisk spisested i Nyboder

Pris
Hovedret

185 - 199

Menu

280 - 415

Åbningstider

Tirdag - lørdag 11.30 - 23
Brunch lørdag og søndag fra 10 - 14

BioM ligger på det hjørnelokale i Nyboder, der tidligere husede restauranten Kartoteket, og BioM var den første 100% økologisk certificerede restaurant herhjemme.

Alt er økologisk, lige fra råvarer til blomster, servietter og service. Folkene bag, Brian Johansen, Søren Hansen og Heinz Lodahl, har som deres mission af hive økologien ud af de støvede helsekostforretninger og gøre op med opfattelsen af, at økologi er noget vegetarisk og langhåret.

Maden tager udgangspunkt i de danske sæsoner, og retterne er dansk/fransk inspirerede. Til frokost serveres der en frokostplatte og forskellige småretter som risotto, gazpacho, sandwich og salater. Man kan desuden få en 2-retters frokostmenu, hvis den forudbestilles på forhånd. Om aftenen serveres retter som stegte kammuslinger, braiseret svinekæbe, bagt torsk og kalveculotte, og forretter, hovedretter og desserter kan frit kombineres til en 2-, 3- eller 4-retters menu.

Viunudvalget er naturligvis også økologisk og i nogle tilfælde biodynamisk, og man kan derudover få økologiske sodavand, øl på flaske og fad og et stort udvalg af avec'er.

BioM laver også med til selskaber i eller ud af huset, og der er mulighed for at få maden bragt ud, hvis man forudbestiller til 10 eller flere personer.

Bestil bord på BioM

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra BioM