100% økologisk spisested i Nyboder
Åbningstider:  Tirdag - lørdag 11.30 - 23
Brunch lørdag og søndag fra 10 - 14
Priser: Hovedretter fra 185,- til 199,-
Menuer fra 280,- til 415,-

BioM ligger på det hjørnelokale i Nyboder, der tidligere husede restauranten Kartoteket, og BioM var den første 100% økologisk certificerede restaurant herhjemme.

Alt er økologisk, lige fra råvarer til blomster, servietter og service. Folkene bag, Brian Johansen, Søren Hansen og Heinz Lodahl, har som deres mission af hive økologien ud af de støvede helsekostforretninger og gøre op med opfattelsen af, at økologi er noget vegetarisk og langhåret.

Maden tager udgangspunkt i de danske sæsoner, og retterne er dansk/fransk inspirerede. Til frokost serveres der en frokostplatte og forskellige småretter som risotto, gazpacho, sandwich og salater. Man kan desuden få en 2-retters frokostmenu, hvis den forudbestilles på forhånd. Om aftenen serveres retter som stegte kammuslinger, braiseret svinekæbe, bagt torsk og kalveculotte, og forretter, hovedretter og desserter kan frit kombineres til en 2-, 3- eller 4-retters menu.

Viunudvalget er naturligvis også økologisk og i nogle tilfælde biodynamisk, og man kan derudover få økologiske sodavand, øl på flaske og fad og et stort udvalg af avec'er.

BioM laver også med til selskaber i eller ud af huset, og der er mulighed for at få maden bragt ud, hvis man forudbestiller til 10 eller flere personer.

BioM

Fredericiagade 78
1310 København K

Profil: 100% økologisk spisested i Nyboder

Åbningstider:
Tirdag - lørdag 11.30 - 23
Brunch lørdag og søndag fra 10 - 14

Priser:
Hovedretter fra 185,- til 199,-
Menuer fra 280,- til 415,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6791) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6791)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på BioM

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra BioM.

Skriv til BioM

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: