Belis Bar

Frokost- og aftenrestaurant ved Frederiksberg Rådhus
Åbningstider:  Mandag-fredag: 11-22
Lørdag: 10-22
Søndag: 10-16
Priser: Hovedretter fra 179,- til 225,-
Menuer fra 365,-

Ved Frederiksberg Rådhus ligger Belis Bar hvis dansk-italienske køkken byder på klassikere som karrysild, rødspættefilet, moules frites og pariserbøf til frokost. Om aftenen hersker det mere moderne dansk-franske mormorkøkken og en menu der skiftes jævnligt alt efter sæson.

Vinkortet er europæisk med et overskueligt men alsidigt udvalg til meget rimelige penge, grundet en politik om at lægge et fast beløb på indkøbsprisen, frem for at gange 3 eller 4 gange op, som man ellers ser det mange steder.

Den ene ende af Belis’ lokaler er bar og café, som vender ud mod Frederiksberg Rådhusplads. Her kan man sidde i glashuset og kigge ud på pladsen. I sommersæsonen er der udendørs servering på Rådhuspladsen, hvor der også er åbent i den ottekantede bar på pladsen.

Med beliggenhed tæt på Falkonersalen og lige overfor Camp X Teater Rialto tilbyder Belis Bar også en teatermenu. Lørdag og søndag er der brunch.

Kælderen med de smukke hvælvede lofter vender ud mod Smallegade og kan bookes til selskaber.

Hele Belis Bar kan lejes til selskaber på op til 150 gæster. Til mindre selskaber findes også et private dining room, Borgmesterstuen, med plads op til 25 gæster.

Belis Bar drives af Marc og Michel, som har opkaldt restauranten efter deres italienske far, Belisario Zangrando. Familien driver også den italienske restaurant San Marco på Falkoner Allé.

Belis Bar

Smallegade 1
2000 Frederiksberg

Profil: Frokost- og aftenrestaurant ved Frederiksberg Rådhus

Åbningstider:
Mandag-fredag: 11-22
Lørdag: 10-22
Søndag: 10-16

Priser:
Hovedretter fra 179,- til 225,-
Menuer fra 365,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6909) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6909)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Belis Kitchen
Falkoner Allé 10, 2000 Frederiksberg

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Belis Bar

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Belis Bar.

Skriv til Belis Bar

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: