Belis Bar

Frokost- og aftenrestaurant ved Frederiksberg Rådhus
Åbningstider:  Tirsdag – Lørdag: 11.30 – 21.30
Søndag – Mandag: 11.30 – 16.00
Priser: Hovedretter fra 179,- til 225,-
Menuer fra 365,-

I historiske lokaler under Frederiksberg Rådhus finder du restauranten Belis Bar, der med sine smukke, hvælvede lofter, hyggelige belysning og åbne pejs er enhver gylden borgmesterkæde værdig.

Heldigvis er lokalerne ikke kun forbeholdt de folkevalgte. Tværtimod. Belis Bar har hver dag åbent for sultne frokostgæster, som kan kaste sig over et herligt udvalg af klassiske smørrebrødstallerkner eller eksempelvis en fristende spidskålssalat med maltrøget laks, æbler, selleri, valnødder og grønt tilbehør. Derudover tilbyder Belis Bar naturligvis også for et sødt punktum til eftermiddagskaffen.

Aftenmenuen serveres tirsdag til lørdag (mellem 17.00–21.30). Her finder du både et udvalg af lette og større hovedretter. Ingredienserne er sæsonbetonede, så kun de bedste og friskeste råvarer kommer i hænderne på restaurantens kokke. Derfor er der jævnligt udskiftninger blandt de velsmagende og ambitiøse retter, som tager udgangspunkt i det nordiske køkken – dog med et internationalt tvist.

Belis Bar har for nylig indgået et unikt samarbejde med Frederiksberg Destilleri og Frederiksberg Bryghus. Derfor er det nu muligt at smage noget af verdens bedste gin og øl sammen med velkomponeret mad, som sammen indgår i perfekt symbiose.

Belis Bar – som er opkaldt efter ejer- og brødreparret Marc og Michels italienske far – ligger direkte ud til Frederiksberg Rådhusplads, hvor gæster kan sidde i det lune glashus og lade sig forkæle, mens livet udfolder sig på den omkringliggende rådhusplads.

Fra forår til efterår – når vejret tillader det – er der også stor udendørsservering; blandt andet under store, hvide parasoller (forsynet med varmeblæsere til de koldere dage/aftener).

Restaurant-cafeen er kendetegnet ved en uformel, afslappet atmosfære i (mere) formelle rammer. Derfor er Belis også et yndet sted at afholde selskaber – med plads til mere end 100 gæster. Derudover findes ’Borgmesterstuen’ – restaurantens private dining room – med plads til 25 gæster, som er perfekt til private arrangementer.

 

Tag derfor fat i restauranten, hvis du ønsker at afholde dit næste selskab eller festarrangement i uforglemmelige rammer nedenunder historiske Frederiksberg Rådhus.

Belis Bar

Smallegade 1
2000 Frederiksberg

Profil: Frokost- og aftenrestaurant ved Frederiksberg Rådhus

Åbningstider:
Tirsdag – Lørdag: 11.30 – 21.30
Søndag – Mandag: 11.30 – 16.00

Priser:
Hovedretter fra 179,- til 225,-
Menuer fra 365,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6909) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6909)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

San Marco JUNIOR
Falkoner Allé 10, 2000 Frederiksberg

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Belis Bar

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Belis Bar.

Skriv til Belis Bar

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: