Barbar Bar
Cafe

Barbar Bar

Vesterbrogade 51 | 1620 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Cafe mad

2.

Vesterbro Torv

3.

Udendørsservering

Profil

Hyggelig café med udeservering på Vesterbro Torv

Pris
Hovedret

32 - 139

Åbningstider
Søndag - onsdag: 10.00 - 24.00
Torsdag - lørdag: 10.00 - 02.00

Køkkentid: 10.00 - 21.00
Det siger gæsterne
4.2

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.9 3.9
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Barbar Bar ligger på solsiden af det hyggelige Vesterbro Torv. På lune dage kan man indtage et af de mange udendørs borde, og ellers er der også masser af pladser indendørs. 

Lokalet er hyggeligt indrettet i klassisk caféstil med rustikke møbler og hyggekroge. På menuen finder man caféklassikere som salater, sandwich, wraps og et par lune og varme retter. Desuden er brunchen, som serveres i flere varianter hver dag, blandt Vesterbros bedste til prisen. Prisniveauet er i det hele taget ganske rimeligt. 

Fra drikkevarekortet kan man vælge et par vine, fadøl i klassisk pilsner- og hvedeølsversioner plus en hel del danske og udenlandske øl på flaske. Desuden kan gæsterne hver fredag og lørdag aften stifte bekendtskab med et spændende drinkskort med alle de kendte klassikere og husets egne cocktails. Der er ofte aktiviteter for gæsterne på Barbar Bar, fx er der stand-up hver mandag, og den første søndag i hver måned underholder jazzbandet Jazz by Heart fra klokken 16. Barbar modtager gerne selskaber, og selskabsmenuer aftales fra gang til gang.

Andre spisesteder