Bar7
Cocktail Bar

Bar7

Studiestræde 7 | 1455 København K
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Cocktailbar med dansegulv

Pris
Hovedret

85 -

Åbningstider
Tirsdag 16.00 - 01.00
Onsdag-torsdag 16.00 - 02.00
Fredag 16.00 - 04.00
Lørdag 19.00 - 04.00
Søndag19.00 - 01.00

Manden bag Bar 7, Shane med den drævende irske accent, er en af de gamle kendinge bag byens barer, senest Barbarellah, Tender og Bistro Boheme.

Med Bar 7 har Shane fået foden under eget bord og vil bare rigtig gerne invitere os alle sammen til fest som var det hjemme hos ham selv. God gammeldags dansk hygge i de bløde møbler, cocktails lavet på friske råvarer, et velvalgt champagnekort, oversøiske vine og mulighed for levering af sushi fra næsten-naboen Sushi 2500 er nogle af de ting, som skal lokke os allesammen forbi. Den kombi har gjort Bar7 til et af Pisserendens hot spots.

Vælg plads efter dit humør

Baren er indrettet i flere 'sektioner' så man kan slå sig ned i et møblement, der passer til den stemning, man nu er i. Fra cool caféstil over Østens Mystik til bløde flydermøbler og dagligstuestemning med tv i hjørnet, kunst på væggene og bøger i reolen.

Med til den hjemlige hyggestemning hører også en 'no drama'-dørpolitik, hvor alle er velkomne.

Barkortet er et miks af klassiske cocktails som martinier og Pimm's No. 1 og mere innovative drinks som den populære lychee pina colada.

Bar7 lægger også gerne lokaler til events såvel som små og store sammenkomster. Det kan altid anbefales at kontakte baren for bordbestilling uanset selskabets størrelse.

Andre spisesteder