Restaurant Babette

Restaurant Babette

Kildemarksvej 5 | 4760 Vordingborg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Ambitiøst køkken

2.

Flot vinkort

3.

Smukke spisestuer

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.5
Profil

Gourmetrestaurant i Vordingborg

Pris
Menu

495 - 1750

Åbningstider
Onsdag-fredag: kl. 12-24

Lørdag: kl. 18-24

Søndag-tirsdag: åbent for selskaber

På en bakketop i udkanten af Vordingborg ligger gourmetrestauranten Babette, opkaldt efter Karen Blixens historie om den franske gourmetkok og hendes gæstebud.

Babettes køkkenchef Vivi Schou trådte sine unge kokkeskridt hos bl.a. Erwin Lauterbach, Roy Hurtigkarl og Søren Gericke, og man genkender den kærlighed og respekt for råvarens kvalitet, som disse tunge drenge i dansk gastronomi har til fælles. Sammen med sin mand, dekoratør og restaurantchef Henrik Pedersen, driver hun Babette, som også laver en del catering. Filosofien bag køkkenet i den hyggeligt indrettede restaurant er enkelthed og velsmag og et ønske om at lade de gode råvarer komme til deres ret. Der bruges lokale sæsonråvarer fra bl.a. Lolland og Møn. Stilen er nordisk på den måde, at man respekterer de danske sæsoner, men tager indflydelse med fra hele verden. Vinsiden bærer præg af stor kærlighed til bourgogne og Henrik Pedersen gemmer på en flot samling. Babette har derudover et imponerende udvalg af avec. For de, der har langt at køre hjem, findes en ”køre-vinmenu” med mindre udskænkninger af den normale vinmenu.