Restaurant Babette

Restaurant Babette

Kildemarksvej 5 | 4760
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

2.

3.

Profil

Gourmetrestaurant i Vordingborg

Pris
Hovedret

150 - 250

Menu

495 - 1750

Åbningstider

Onsdag-fredag: kl. 12-24

Lørdag: kl. 18-24

Søndag-tirsdag: åbent for selskaber

På en bakketop i udkanten af Vordingborg ligger gourmetrestauranten Babette, opkaldt efter Karen Blixens historie om den franske gourmetkok og hendes gæstebud.

Babettes køkkenchef Vivi Schou trådte sine unge kokkeskridt hos bl.a. Erwin Lauterbach, Roy Hurtigkarl og Søren Gericke, og man genkender den kærlighed og respekt for råvarens kvalitet, som disse tunge drenge i dansk gastronomi har til fælles. Sammen med sin mand, dekoratør og restaurantchef Henrik Pedersen, driver hun Babette, som også laver en del catering. Filosofien bag køkkenet i den hyggeligt indrettede restaurant er enkelthed og velsmag og et ønske om at lade de gode råvarer komme til deres ret. Der bruges lokale sæsonråvarer fra bl.a. Lolland og Møn. Stilen er nordisk på den måde, at man respekterer de danske sæsoner, men tager indflydelse med fra hele verden. Vinsiden bærer præg af stor kærlighed til bourgogne og Henrik Pedersen gemmer på en flot samling. Babette har derudover et imponerende udvalg af avec. For de, der har langt at køre hjem, findes en ”køre-vinmenu” med mindre udskænkninger af den normale vinmenu. Til frokost fås en hurtig menu med 2 retter, 1 glas vin samt kaffe eller the til 345 kr. En Glad Aften på Babette inklusiv appetizere med bobler, 5 retters menu med 5 vine skænket med rund hånd og kaffe med avec kan fås for 1250 kr., hvilket gør Babette til en gourmetoplevelse til meget rimelige penge. Se Babette´s sjove og spændende arrangementer: http://www.babette.dk/babettes-aarskalender-2012 Restaurant Babette startede som kantine til de heldige medarbejdere i TV2 Øst i Vordingborg og blev i 1994 til selvstændig restaurant lige ved siden af tv stationen. Restauranten kan således fejre 20 års jubilæum i 2011.