Aunt Betty Skanderborg

Aunt Betty Skanderborg

Adelgade 61 | 8660
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Hyggelig bagel og kaffe café

Pris
Hovedret

39 - 99

Åbningstider

Mandag - fredag kl. 10.00-19.00
Lørdag kl. 10.00-16.00
1. søndag i måneden kl. 10.00-16.00

Midt i Skanderborg i Bloms butiksarkade ligger den hyggelige og charmerende bagel og kaffebar, Aunt Betty, som er det perfekte sted at mødes med venner, familie og det lille forretningsmøde. Cafeen er indrettet med hjemlig charme og hyggeligt interiør. De moderne afslappede og farverig omgivelser er perfekte til en rar hverdagspause eller lidt weekendforkælelse - her er stearinlys på bordene, blomster i vaserne og den rare, hyggelige og afslappede stemning, som man også møder i de andre Aunt Betty afdelinger.

Aunt Betty er særlig kendt for deres populære bagels med fyld. Her kan man lave sin bagel så den er lige som man ønsker sig den. Vælg mellem de mange varianter af cream cheese, kød, grønsager, toppings og dressinger. Udover de populære bagels sælger Aunt Betty også sprøde salater, hjemmelavede smoothies, kaffe og lækre nybagte kager.

Aunt Bettys slogan er: frisk, sundt og lækkert De vil gerne være det sunde alternativ, med sprøde friske råvarer og en høj grad af kostfibre i deres bagels og grønt – og friske grøntsager og høj kvalitet er prioriteret højt, lige som en god oplevelse og god betjening.

Man kan nyde maden i de skønne omgivelser, eller man kan bestille som takeaway.

Bestil bord på Aunt Betty Skanderborg

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Aunt Betty Skanderborg