Sæsonen bestemmer
Restauranten benytter sig stort set kun af råvarer fra Ledreborg Slot, Sagnlandet og Lejre kommune samt ikke mindst fra egen urtehave lige uden for døren. Desuden bestræber man sig i køkkenet på at bruge hele dyr fra snude til hale for at undgå spild, ligesom menuen og udskæringerne bestemmes alt efter, hvilke dyr der er til rådighed, og hvilken årstid det er. Vildtmenuen vil derfor også variere en smule alt afhængig af,  hvilke klovvildt, fuglevildt og frilandsdyr, køkkenet kan få i den pågældende uge.
 
Fredagens fem vilde retter
Men restauratør Mikkel Jerger vil dog gerne løfte sløret for den nye 5-retters menu. Til 400 kr. kan gæster på Herthadalen nyde en vildtmenu, der byder på tørret vildtkød, stegt gråandebryst, vildtragout og vildt filet. Serveringerne er behagelig tilpassede og akkompagneret af jordskokker, stikkelsbær, svampe og meget andet, tilberedt på velsmagende og indbydende manér . 


Har man lyst til mere smag af Herthadalen er der en lækker dessert baseret på alléens æbler, som karamelliseret æbletærte m/ Drejergårdens honning / creme fraiche is & knas.

Der kan tilkøbes vinmenu for 400 kr. Er man chauffør fåes kørevinmenu til kr. 250,- og har man lyst til lidt ekstra, er der Taxavinmanu til kr. 550,-


Book bord online her