Sæsonen bestemmer
Restauranten benytter sig stort set kun af råvarer fra Ledreborg Slot, Sagnlandet og Lejre kommune samt ikke mindst fra egen urtehave lige uden for døren. Desuden bestræber man sig i køkkenet på at bruge hele dyr fra snude til hale for at undgå spild, ligesom menuen og udskæringerne bestemmes alt efter, hvilke dyr der er til rådighed, og hvilken årstid det er. Vildtmenuen vil derfor også variere en smule alt afhængig af,  hvilke klovvildt, fuglevildt og frilandsdyr, køkkenet kan få i den pågældende uge.
 
Fredagens fem vilde retter
Men restauratør Mikkel Jerger vil dog gerne løfte sløret for den nye 5-retters menu. Til 348 kr. kan gæster på Herthadalen nyde en vildtmenu, der for eksempel kunne se sådan her ud: Til forret kulmulle med små beder, skaldyrskum og karse fulgt af urokse med carpaccio, broccoli, syrer, rød meldeblade og Karl Johan-mayo. Dernæst skovdue med variation af jordskokker og brøndkarse og endnu en vildtret med f.eks. vildsvin, grønkål, vilde svampe, syltede og brændte løg samt danske rodfrugter. Til dessert en fennikel-tartin med is, bronzefennikel og blomster.
 
Der kan tilkøbes vinmenu for 248 kr. med gewürztraminer fra Alsace, afkølet chilensk pinot noir, toscansk sangiovese og sauteme fra Bordeaux.