Den 19-årige thailandske kok Chhuong Paing vandt for nylig kokkekonkurrencen Årets Vildtret 2013 med to retter med årstidens vildt i kombination med thailandske råvarer. Med 1.-pladsen fulgte 10.000 kr.

Til forret serverede han tatar af kronvildt med yam-marengs og til hovedret confit af fasanlår med Tom Ka og thailandsk surkål.
 
Chhuong Paing arbejder til daglig på Kiin-Kiin, og han fik ros af dommerpanelet for at kombinere kraftige smage som chili og citrongræs med det sarte vildtkød. Dommerne var ikke i tvivl om, at han var bedst i feltet, som bestod af yderligere tre kokke fra gode restauranter. 
 
’Årets Vildret’ arrangeres af foreningen Bæredygtig Jagt, og ved konkurrencen havde deltagerne tre timer til at tilberede en forret og en hovedret med vildtkød. Imidlertid må Chhuong Paing have arbejdet lidt forud for konkurrencen, for hovedretten kræver to ugers forberedelse, idet der blandt andet indgår fermenterede hvidløgsskud og thailandsk surkål.