København bugner af restauranter med godt kød i centrum - hvad fik jer alligevel i 2015 til at rykke til hovedstaden?

”Jeg har længe haft kig på København. Der er et helt andet liv og mange flere mennesker der går ud og spiser end f.eks. I Aarhus, som dog er ved at komme efter det. Men der er mange flere lokale, der spiser ude, og mange flere turister i København. Hver eneste gang jeg har været i København, har jeg været overrasket over servicen, eller oftere manglen på samme. Jeg mente, at der var plads til nogen som os, som skilte os ud på f.eks. Servicen ved at være mere jordnære, personlige og mere fleksible. F.eks. bliver man ikke smidt ud hos os efter 2,5 time, og tjenerne går meget op i at gæsterne virkelig har en god oplevelse.”

Hvilke erfaringer har i gjort jer siden da?

”Jamen mange erfaringer. Man troede jo ikke at forskellen på mentaliteten var så stor mellem Aarhus og København. Men det er den, mest på sådan noget som vaner i forhold til hvad der købes, hvornår folk går ud og spiser mv. Men vi er også blevet blevet positivt overraskede, og København er virkelig en fantastisk by. ”


hvorfor tror du at det er blevet så populært at bespise danskerne med kød? og hvad er din egen personlige grund til at ville have fokus på kød i dine restauranter?

”Jamen mange mennesker elsker et godt stykke kød, og det er noget alle kan forstå og forholde sig til. På kødsiden går folk op i den ekstra ting i kvaliteten hvor der virkelig er stor forskel på om man får god eller dårlig kvalitet. Det kan man smage og se med det samme. Det er noget, der rammer bredt, og alle kan forholde sig til det. Der er sjældent nogle, der ikke kan lide det, så skulle det lige være vegetarer eller lignende, men dem har vi selvfølgelig også alternativer til. Vi oplever det også fra de mange virksomheder, der kommer og besøger os: næsten ligegyldigt hvilket land, de får gæster fra, så forstår folk konceptet og det vi serverer. ” 

Fortæl om jeres nye restaurant - hvorfor udhvider i?

”Vi udvider selvfølgelig fordi vi kunne se at der var et marked for endnu en restaurant i København. Den første vi åbnede var fyldt, og der var stor efterspørgsel. Men vi åbnede også fordi vi går meget op i selskaber, både firmaselskaber, men også private. I de nye lokale kan vi tilbyde nogle andre former for løsninger f.eks i forbindelse med at have egne lokaler. Det er noget, vi kan mærke der er stor efterspørgsel på i København. Så nu kan vi tilbyde lokaler, hvor man kan sidde helt privat fra 6 personer op til 25, 40 og endda 100. Så der er masser af muligheder for selskaber i private omgivelser. Vi syntes at Vesterbro var et utrolig spændende sted, da der selvfølgelig er rigtigt meget liv, der er mange turister med alle de hoteller og selvfølgelig en masse restauranter, som også får mennesker til at komme til. Selvom der er rigtigt mange gode restauranter på Vesterbro, så syntes vi dog at mange af restauranterne på Vesterbro er meget tilpassede turisterne og måske ikke har helt samme fokus på kvalitet og service som vi har. Så vi mente, at vi passede godt ind.” 
 

Adskiller restauranten sig på Vesterbrogade fra jeres andre steder?

”Ikke som udgangspunkt, men der er selvfølgelig som tidligere sagt nogle andre former for lokaler, hvor man kan have private selskaber i en anden størrelsesordenen. Der er lidt højere til loftet og vi kan spille lidt højere musik. Så der er er måske lidt mere liv i den restaurant, da der også er 2 barer. Men menu, koncept, indretning mv. er det samme alle stederne. Dog har hvert sted sin egen personlighed. F.eks. Er den nye restaurant på Vesterbro beliggende et gammelt apotek, hvilket giver restauranten sin helt egen personlighed og sjæl.” 

Gå lidt i detaljer - er der noget fra menuen, indretningen eller vinkortet, som du er særligt stolt af, og som bør nævnes?

”Der er ikke lige en ting fra menuen, som vi er særligt stolte af, men vi er stolte af den måde hvorpå vores personale tager sig af gæsterne og sørger for, at der udover stor kvalitet i maden også er masser af fokus på, at gæsterne har det godt. Vil derudover også gerne fremhæve vores selskabsmenuer, som jo er noget af det vi gør rigtigt meget ud af. Nogle menuer, hvor selskaberne får en masse forskelligt slags kød med diverse tilbehør. Vi garanterer at ingen går sultne derfra, og selskaberne kan sidde i hyggelige og personlige omgivelser, ofte med mulighed for at sidde helt privat.”