Verdenskendt Michelin-kok i Paris leverer take away til danske middagsborde

23/5 2017

 

Fredag den 9. juni køres 1.000 kuverter fin fransk gastronomi fra ’Kærlighedens by’, Paris, til København. En eksklusiv gourmet-event sat i scene af den danske take away portal Gotipster og verdensberømte Chef Mathieu Pacaud, indehaver af 7 Michelin-stjerner fordelt på fire af Frankrigs bedste restauranter. 1.000 danskere får muligheden for at være de første i verden til at smage take away leveret på tværs af landegrænser.

”Paris emmer af romantik og fransk gastronomi i verdensklasse. Præcis det bringer vi ind i de danske stuer den 9. juni 2017, når vi for første gang nogensinde leverer take away på tværs af landegrænser”, fortæller Simon Evers, co-founder af Gotipster.

Til stuntet har Gotipster teamet op med den verdenskendte franske kok Mathieu Pacaud. Han skrev sig ind i historiebøgerne, da han som den første i Michelin Guidens levetid blev tildelt hele 3 stjerner på ét år, fordelt på 2 af hans parisiske restauranter. I dag er Mathieu Pacaud indehaver af i alt 7 af de eftertragtede Michelin-stjerner, fordelt på restauranterne Hexagone *, Divellec *, Histoires ** samt L'Ambroisie ***. 29 år i træk er L'Ambroisie blevet tildelt 3 stjerner af Michelin og er hermed den ældste 3-stjernede Michelin-restaurant i Paris. Restauranten driver Mathieu Pacaud sammen med sin far, Bernard Pacaud.

”Jeg elskede idéen fra første gang, jeg hørte den. Gotipster bringer noget helt nyt til den gastronomiske scene, og vi er meget glade for at kunne samarbejde med det entusiastiske Gotipster-team omkring dette stunt” [oversat fra engelsk], forklarer Mathieu Pacaud. Og han forsætter: ”Vi stræber hele tiden efter at være førende, både hvad angår gastronomiske teknikker, service og nye tiltag. Det er en ære for os nu at kunne præsentere fin fransk gastronomi i danskernes hjem, produceret i vores Michelin-restauranter i Paris” [oversat fra engelsk].

Mathieu Pacaud har med omhug kreeret take away menuen, der tager afsæt i exceptionelle franske råvarer. I hovedretten er både en variation af franske svampe samt Bresse-kylling – det eneste fjerkræ i verden, der har opnået AOC-status. Desserten er med lag af mørk chokolademousse og cremet karamel på bund af Marigny-kiks. Serveret med frisk gelé af lime og overtræk af glaseret chokolade.

”Der er både eventyr, topkvalitet og ’once in a lifetime’ i spil for de dansker købere. Vi taler om take away fra absolut øverste gastronomiske hylde, kreeret af verdensberømte Mathieu Pacaud og hele hans kokketeam i Paris. Jeg er sindssyg stolt over i dag at kunne løfte sløret for et stunt, vi har arbejdet på i månedsvis”, fortæller Simon Evers.

I forbindelse med stuntet har Gotipster desuden indgået partnerskab med Tesla, ét af verdens hotteste brands. ”Vi ønsker selvfølgelig at sikre, at transporten sker på skånsom vis. Vi skal alle værne om miljøet. Derfor var det helt indlysende for os at spørge Tesla, om de ikke syntes om idéen. De var ellevilde”, lyder det fra Simon Evers.

 Bestil take away fra Paris her

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.