Baileys Espresso Créme

1 person

DET SKAL DU BRUGE

40 ml Baileys Espresso Creme

240 ml mælk

40 g mørk chocolate (60%)

1/2 tsk kanel

1/4 tsk allehånde

1/8 tsk muskatnød

Fløde til flødeskum

Pynt

Kanelstang

SÅDAN GØR DU

1. Varm mælk, chokolade og alle krydderierne op i en lille gryde. Rør det hele godt sammen med et piskeris, indtil det begynder at boble.

2. Hæld Baileys Espresso Creme i din yndlingskop, og tilsæt den varme chokolade, inden du rører det hele sammen.

3. Til sidst topper du med flødeskum, drysser med lidt kanel og pynter med en kanelstang. 

Julen står for døren. Og i den forbindelse har den legendariske irske flødelikør Baileys inviteret den danske dessertprofil Julie Marie fra @juliemarieeats og den svenske bage-entusiast Hilda Kirkhoff fra @hildakirkhoff til at komme med deres bud på nyfortolkninger af den klassiske vinterdrik varm chokolade. Derudover har Baileys fået det danske keramikstudie MK Studio til at udvikle den ultimative kop til varme chokoladedrikke. Resultatet er et unikt stykke kunsthåndværk, der bidrager med lidt ekstra stil og stemning til vinterhyggen.