Restaurant INVO hedder det nye sted, der fra den 10. november serverer aftenmenuer og fra den 1. december også har frokostmenuer på kortet. Køkkenet er enkelt og sæsonpræget drevet af jagten på den gode smag i sunde råvarer samt i en kræsen for det visuelle. Ambitionen er et køkken på niveau med de bedste, men i en afslappet atmosfære og med et enkelt koncept med fokus på bæredygtighed.

"Det er et dogmefrit køkken, hvor vi ikke er låst i nogen regler. Vi bruger de nordiske teknikker og den franske tilgang, med udgangspunkt i naturen og lokale råvarer, hvor vi har bæredygtighed med hele vejen. Derfor serverer vi ikke tomater fra et spansk drivhus eller laks fra opdræt" forklarer køkkenchef Simon Lerche.

Enkelthed og velsmag
Om aftenen kan gæsterne på Restaurant INVO vælge mellem 2, 3 eller 5 retters menuer sammensat af kokkene, samt en nøje udvalgt vinmenu. Derudover arrangerer INVO også Chefs Table, hvor gæsterne med udsigt til det store køkken kan følge med i madens tilberedning og se frem til en 7 retters menu med tilhørende vine.

"Menuerne sammensætter vi efter sæsonens råvarer. Her i efterårsmånederne vil der være vildtretter, torsk, stegt jomfruhummer og lignende. Vores fokus er på den enkle tilberedning men med en fransk tilgang" siger Simon Lerche.

Madlavning handler for Simon Lerche om at udnytte biodynamiske og sunde råvarer, som også smager af mere. Ud fra et princip om bæredygtighed er der udelukkende europæisk vin på kortet, ligesom der også er håndbrygget øl fra Struer Håndbryg, herunder både en kvinde-øl og en mande-øl.

Drømmelokaler med plads til store arrangementer
For Simon Lerche er det en drøm, der nu går i opfyldelse. Gennem lang tid har han og kæresten ledt efter de helt rette lokaler med en god beliggenhed. Og netop det gamle pakhus, som er tæt på byen med fred og ro og i et samspil med det maritime miljø, skaber en perfekt ramme for at INVO også kan stå for store private arrangementer som bryllupper, konfirmationer og firmafester.

" Frihavnen og det gamle pakhus emmer af charme og god stemning, som vi også forsøger at underbygge i atmosfæren i INVO. Placeringen ved kajen i Frihavnen lige bag Langelinie giver nogle helt unikke muligheder, hvor man kan komme sejlende til og fra INVO og så bliver det vist ikke mere romantisk" siger en glad Simon Lerche.

Indretningen rummer både varme og en særlig nordisk elegance, hvor lyse vægge og lofter åbner det store pakhusrum op. Enkelhed er et gennemgående element skabt af kontrastfarver som hvid, grå og sort med mørkebrune trægulve og træborde tilsat stole i douce blå.

"Vi har forsøgt at bibeholde pakhusatmosfæren, men med et maritimt islæt. Man skal komme i god stemning, så snart man træder ind i rummet. Derfor har vi sat glød og varme til de grafiske, nordiske toner i interiøret med kobber, som vi har rammet hele det åbne køkken ind med. Fornemmelsen er en kombination af enkelhed og modernitet, som også afspejler sig i menuerne, og som giver et helhedsindtryk af balance, der bliver understøttet af udsigten til vandet og bådene i havnen" fortæller Simon Lerche.