Suppe

Varm fedtstoffet i en gryde og steg grønsagerne heri. Lad dem braisere under grydelåg. Tilsæt fisken og hæld 1 liter vand heri. Kog ca. 25 minutter. Når basissuppen er færdig, skal den hvile. Filtrer den lune suppe gennem en sigte.

Tilsæt surkål, blåsmuslinger, hjertemuslinger, fløde og creme fraiche og kog videre i ca. 20 minutter ved lavt blus. 

Ravioli

Ingredienserne til fyldet blendes sammen til en ensartet masse. 

Dej: Ælt mel, æg og salt til en smidig, fast dej. Lad den hvile en time dækket med et viskestykke. Rul dejen meget tyndt ud og dæk halvdelen af dejen med et viskestykke. Fordel med en teske små bunker af fyldet i en afstand af 5-6 cm. Bland æggehviden med 1-2 teskefulde vand, pisk det sammen med en gaffel og pensel dejen hermed rundt om hver bunke fyld. Fjern viskestykket og fold den anden halvdel af dejen henover fyldet og tryk den fast sammen rundt om dette. Skær den ud i kvadrater med fyld ved hjælp af en kagespore eller med en kniv. Kog kvadraterne møre under låg i spilkogende vand i 8-10 minutter.

 

Ved servering lægges surkål midt på tallerkenen. Læg to store ravioli på hver sin side. Hæld den varme suppe rundt om surkålen og pynt suppen mede muslinger og evt. lidt grønt.