Ubegrænset MÄT for 125 kroner

4/4 2017

 

MÄT Copenhagen sætter en ære i, som navnet antyder, at du forlader den restauranten mæt og tilfreds – uanset om det så gælder mavefornemmelsen eller nye smagsindtryk. Men mætheden sker hverken på bekostning af din pengepung eller et uhæmmet madspild.

I hjertet af København, ved pulserende Nytorv, er et nyt spisested kommet til. MÄT er en hyggelig restaurant med en afslappet og uformel atmosfære, hvor der er plads til de alle; særligt de sultne.

Hos MÄT arbejder de efter et nyt og spændende koncept, MÄT Unlimited, hvor høj kvalitet, innovativ madlavning og lave priser ikke er hinandens modsætninger. Maden har kun én pris, men derefter kan du bestille ligeså mange af de lækre retter, som du kan spise. For 175 kroner (125 kroner til frokost) har du ubegrænset adgang til restaurantens dygtige kokke, som sørger for at pirre dine smagsløg igen og igen. Det samme er i øvrigt gældende for drikkevarerne, hvor 75 kroner er din adgangsbillet til fri sodavand, øl og vin. Du tanker selv op. Ønsker du drinks til bordet, fås de for 95 kroner pr. kande.

Både frokost- og aftenmenuen tager sit afsæt i nordiske retter, men med et internationalt tvist. Du kan eksempelvis finde klassiske frokostretter som smørrebrød, quiche og miniburgers, mens kan aftenkortet indeholde steak, rimmet makrel, møre kalvekæber og forskellige salater.

MÄT’s grundessens: Bæredygtighed
Portionerne hos MÄT er små og delevenlige, så gæsterne kan komme rundt vidt i menukortet. Ønsker man – og det er bestemt muligt – retterne for sig selv, er det selvfølgelig ikke noget problem. Så længe du bare spiser op.

Grundessensen i MÄT Unlimited er nemlig bæredygtighed, fortæller Kathrine Guhle fra MÄT. Bæredygtighed har været en rettesnor fra starten, hvilket kommer til udtryk i flere forskellige led af restauranten.

”Madspild ligger os meget på sinde, og derfor koster det 15 kroner pr. ret, der efterlades urørt af gæsten. På den måde prøver vi at mindske vores madspild hos MÄT. Derudover stammer det meste af vores interiør fra genbrug. Begge dele er en praktisk forlængelse af vores bæredygtige filosofi på stedet,” fortæller Kathrine Guhle.

Det er dog ikke kun genbrugsmøbler, der fylder op i den hyggelige kælderrestaurant i det centrale København. Det gør også legesager til de mindste. Dem skal der være særlig plads til, og derfor har børnene deres eget legerum ved MÄT, hvor de kan fjolle rundt , før, under og efter retterne bliver serveret af restaurantens venlige tjenere.

MÄT Unlimited Kids koster kun 50 kroner (vand er altid gratis for både børn og voksne, mens fri sodavand koster 10 kroner for de små) og byder eksempelvis på burgere i børnestørrelse. Desserten til de yngste er selvfølgelig gratis, mens voksne gæster for 40 kroner kan forlyste sig med kaffe og tre forskellige slags kager.

MÄT
1450 København K

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.