Som en del af vinterens madfestival, Copenhagen Cooking, byder Restaurant Kronborg indenfor i varmen til en frokostplatte med smørrebrød, der lige har fået et moderne tvist. 

Den gamle hyggelige smørrebrødsrestaurant serverer klassisk smørrebrød, men køkkenet kan også godt lide at lege med de klassiske frokostkombinationer, og det kommer der sjove smørrebrødskreationer ud af. 

 

Til dette arrangement, der løber fra 14.-28. februar, lyder menuen sådan her: 

 

Sild – hjemmesaltet og marineret med æble, selleri og peberrod
 
Torskerogn – friskkogt og serveret med rejer, mayonnaise og citron
 
Flæsk – rimmet og honningglaseret, serveret med pandestegte æbler
 
Oksefilet – let grillet og serveret med Dijon-creme, peberrod og langtidsbagte tomater
 
Vesterhavsost fra Thise Mejeri, serveret med kvædekompot
 
En lille fristelse til den søde tand
 
Til menuen serveres øl udvalgt af ølambassadør Kasper Larsen fra Nørrebro Bryghus.