Paul Cunningham står bag denne ret, som han præsenterer med ordene:
"En af vores Sejerø-specialiteter – og en af personalets livretter inde på restauranten. Såre simpelt, så godt! Og med lidt nye kartofler og en lille grøn salat, så er det home free. Prøv at bage fiskene hver for sig i hver deres lille sylteglas med lå eller fad (ligesom på billedet). Saften, som samler sig på bunden, smager skønt; hvis jeg kunne masseproducere det og sælge det på glas, ville jeg være millionær!"
- Tænd ovnen på 180°. Smør glassene indvendig og læg torsken i. Krydr med havsalt og dryp med citronsaft og slut af med 50 g smør på hver fisk. Læg et lille stykke bagepapir oven på hver fisk og bag den i 10 minutter.
- Tag glassene ud og anret fisken på tallerkner. Læg et tæppe af urter oven på fisken og lad den hvile sådan her i 10 minutter. Servér med nye kartofler og grøn salat og hæld saften fra glassene ud over kartoflerne og ud over fisken.
Læs hele artiklen