Fra tanke til succes
For to år siden åbnede The Burger Shack deres første shack i Frederiksgade i Aarhus. Her var tanken, at der skulle serveres flammegrillede burgere, til burgersultne aarhusianere, men på blot to år er det blevet til meget mere. Med fem restauranter placeret i henholdsvis Aarhus, Herning, Randers, Horsens og Aalborg, så er det gået stærkt for kæden, der også annoncerer at de åbner yderligere fire restauranter inden sommer. ”Det har været en vild rejse de seneste to år, og vi er ufatteligt glade for, hvordan vores dejlige gæster har taget imod os, uanset hvor vi er kommet hen.” udtaler Philip Kejser, kædechef og medejer af The Burger Shack.

Tilbud på Shack Burger Menu hele dagen
På dagen vil der være tilbud på en Shack Burger Menu til kun 50kr i alle restauranter - præcis som der var for to år siden, da de slog dørene op for første gang. Det er den prisvindende Shack Burger med oksekød fra fritgående kvæg, økologiske grøntsager og med den velkendte grillsmag, som er på tilbud.
”Vi føler at et tilbud i anledning af vores fødselsdag, er en god måde at takke vores trofaste gæster for gentagende gange, at have stemt på os som byens bedste burger i Aarhus og ligeledes for den generelt store opbakning igennem de sidste to år. Tak!” Mathias Nyhuus, kommunikationskoordinator - The Burger Shack

Nye restauranter på vej
The Burger Shack tøver ikke, når det handler om at komme ud hvor kunderne er. Med fem restauranter på blot to år og fire restauranter på vej i henholdsvis Silkeborg, Vejle, Kolding og Trøjborg (Aarhus), er der lagt på grillen til, at du snart kan få en god og juicy burger uanset hvor i Jylland du befinder dig. Det er et mål for den relativt nystartede restaurantkæde at have 20 restauranter fordelt over hele landet inden 2020.