Thailandsk guldvinder i Kokke-OL laver Pop Up Restaurant i Aarhus

1/11 2012

 

Kokketalent byder inden for i privaten i anledning af den internationale 'Restaurant Day' 17. november.

Lørdag den 17. november inviterer det thailandske kokketalent Rungthiva Chummongkhon (Fae) til Pop Up Restaurant i hendes eget hjem i anledning af det verdensomspændende event, Restaurant Day. Kokkeeleven på Hotel Ferdinand slipper sin gastronomiske kreativitet løs og lover de besøgende kulinariske nyopfindelser: ”Gæsterne kan glæde sig til at smage mine nyeste retter, der er baseret på egne opskrifter og inspireret af det thailandske, franske og nordiske køkken”, fortæller Fae, der var med til at vinde fire guldmedaljer ved årets Kokke-OL i Tyskland.

Til Pop Up Restaurant-eventen har Fae allieret sig med tidligere restaurantchef på Karoline Amelie, Ludovic Riauté, der vil fortælle om de vine, han har udvalgt til retterne. Endagsarrangementet  afholdes i Faes hjem i nærheden af Aarhus kl. 17.00, hvor der stadig er ledige pladser og kl. 20.00, hvor der er tæt på udsolgt.

Ferdinand
8000 Århus C

Rungthiva Chummongkhon (Fae): kokkeelev på Hotel Ferdinand. Født og opvokset i Thailand, hvor hun har haft sin egen restaurant. Repræsenterede sit hjemland under Kokke-OL i Tyskland tidligere i år, hvor den Sydøstasiatiske nation hev fire guldmedaljer hjem. Tidligere kokkeelev på Wassim Hallals Varna og Frederikshøj samt på Michelin-restauranten Kiin Kiin i København. Deltog i Børsens Kokketalent 2011, og kom i finalen i 2012-udgaven. 

Tilmeld dig Faes Pop-up-restaurant på hendes madblog: www.blog.fedeopskrifter.dk

 

 

 

Tekst: Simon Bækmark

Foto: Søren Gammelmark

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.