Byd velkommen til Teglholmens nye samlingsted!

Stolperne til den nyopførte restaurant er placeret midt imellem det maritime og det grønne areal, som udgør de flotteste omgivelser til at skabe gode oplevelser. Med panoramaudsigt til havbølgerne, en solrig terrasse og små franske caféborde inviteres allemande til bords og byder indenfor på Spiseriet Teglholmen

Ambitionen for Spiseriet Teglholmen er at være det naturlige samlingspunkt for det nye Teglholm Brygge. Et stort ønske om, at blive stedet hvor lokale beboere, erhvervsfolk og havglade studerende kan mødes over et rustikt og velsmagende måltid i afslappede og uformelle omgivelser.

Når du besøger Spiseriet er du garanteret udsigt til de små kanaler, de store grønne arealer samt at opleve et af restauranten´s idealer: At skabe et sted hvor alle kan mødes og alle er velkomne.

Maden er fransk inspireret, med bund i det familiære land- og caféretter tilsat køkkenets eget præg, twist og kærlighed. Køkkenet´s filosofi er at maden skal være allemandseje, hvor det faglige håndværk skinner igennem på de enkelte elementer.

Teglholmens nye samlingssted Spiseriet_1

Selskaber i flotte omgivelser

Skal du holde fødselsdag, konfirmation, sølvbryllup?
Hos Spiseriet Teglholmen indbydes til god mad, smuk udsigt og smilende personale. Alt så du kan læne dig tilbage og nyde roen fra det blikstille hav.

De flotte lokaler er det oplagte sted at holde dit næste selskab. I lyse og imødekommende omgivelser, centralt placeret og med havnen som baggrund, så står Spiseriet klar til at lave en skræddersyet pakke til dig og dine gæster.