12-24
Dermed kan du betragte de imponerende sejlbåde med panoramaudsigt og vælte dig i skaldyr og drinks fra den store træterrasse, der (om der så er skaldyr og skibe eller ej) burde blive et af dine favorit hæng-ud-steder denne sommer. Fredag og lørdag fra kl 12-24 rykker køkkenet ud på terrassen. Her kan du enten komme danderende skødesløst forbi og tage dig en enkelt haps og et glas eller sætte dig til bords og nyde en overdådig skaldyrsmenu.

12-12
12 timers åbningstid giver skaldyrskanapeer til 12 kr. pr. stk. og større anretninger til 112 kr. Og hvis du ikke kan tåle skaldyr, ringes der 112. Champagnebaren er fyldt til randen, mens den spritnye lounge ved solvæggen står klar, så du både kan sole dig, mingle og nyde tapas samtidig.

Østers, muslinger og hummer...
Menuen om dagen byder på blandt andet østers, en halv hummer med passionsfrugtvinaigrette, skaldyrsrisotto, fritto misto i papirkræmmerhuse, blåmuslinger escabèche, taskekrabbekløer, marinerede kammuslinger og meeeget mere. Da helten som bekendt også skal have noget at drikke, vil der være noget så fornuftigt som en champagnebar og også hele to barer med øl og vin.

Om aftenen serveres en 5-retters skaldyrsmenu i Bacino:
Østers & chili
Jomfruhummer, passionsfrugt og basilikum
Skaldyrsrisotto
Grillet hummer m/cognac, catalansk salat
Dessert

Mens Bar & Grill har følgende på menuen:
Taskekrabbesalat m/avocado, champignon og basilikumsuppe
En halv grillet hummer og stegt foie gras
Jordbær og rabarber 'Eton mess style'

...og til dem, der har fået nok fisk for én dag:
US striploin Bar & Grill fries og béarnaise.