Stilfuld rooftop bar og lounge med udsigt til København_2Du har sikkert hørt om det, men nu er den her - København har fået endnu en unik rooftop - denne gang på Christianshavn - og med 600 kvadratmeter at boltre sig på, er her god plads til de lækre loungemøbler, biopejse m.m. som danner de perfekte rammer, uanset om det er til frokost, eftermiddag snacks eller cocktailaftenen med udsigt til byens lys. 

Her bydes lokale københavnere og turister velkommen alle ugens dage med bordreservation. Det er NH Collection Copenhagen, der byder velkommen på ROOF – Bar & Lounge. Ved første skridt ud af elevatoren på 8. sal, kan gæsterne opleve et spektakulært udsyn med flere af byens mange varetegn som fx Børsen, Christianborg, Vor Frelser Kirke, Den Sorte Diamant, Marmorkirken og Øresundsbroen.

Hos NH Collection Copenhagen har vi glædet os til at kunne byde københavnere og turister velkommen til ROOF – Bar & Lounge. Vi er stolte af at have skabt en unik rooftop på Christianshavn, og det bliver spændende at følge, hvordan ROOF kan bidrage positivt til bylivet og atmosfæren i området og også på det københavnske hotelmarked. Det flotte resultat er skabt i samarbejde med ATP Ejendomme, der har været med til at udvikle den nye rooftop til en byoase i hjertet af København,” fortæller Anders Duelund, General Manager for NH Collection Copenhagen.

Stilfuld rooftop bar og lounge med udsigt til København_3

Smag på byens tårne og tage

Der er både loungeområder ude på terrassen under de store parasoller med plads til 100 gæster, hvor varmelamper kan tændes, så aftenen kan forlænges, samt pladser inde i den overdækkede bar med plads til 35 gæster. ROOF har åbent hver dag fra kl. 12 til frokost, hvor menuen byder på smørrebrød, salater og mange andre delikatesser. Fra sen eftermiddag og indtil køkkenet lukker tilbydes et lækkert ’snack, nibbles & bites’-koncept, bestående af mindre anretninger som bl.a. croustader med hummer og rogn eller karamelliseret løgcremetærter, der komplimenterer baren´s signaturcocktails, som alle er inspireret af og navngivet efter byens tårne og tage. Smag for eksempel cocktailen C4 opkaldt efter Christian d. 4. og hans mange ikoniske bygninger i området.

ROOF – Bar & Lounge er åben hele året søndag til onsdag fra kl. 12 til 22 og torsdag til lørdag fra kl. 12 til 00. BOOK BORD HER