1. For at få marven ud af okseknoglerne, kan du enten bede din slagter hjælpe dig ved at flække benene for dig (medmindre han har marv uden ben liggende klar), hvorefter du kan skære det ud med en tynd kniv. Eller du kan lægge marvbenet i blød i lunt vand i ca. 10 minutter (det skal være dækket af vand). Dette blødgør marven og du kan skubbe den ud ved at presse let i den ene ende. Hak marven groft og stil den til side (køligt).
  2. Tag bøfferne ud af køleskabet mindst 1 time før tilberedning. Giv dem salt og peber
  3. Pil og hak løgene fint
  4. Hak persillen fint.
  5. Steg bøfferne som du vil have dem i en blanding af smør og olie. Tag dem af panden og lad dem stå og trække på en lun tallerken, mens du tilbereder marven i den samme pande, som bøfferne er stegt i.
  6. Smid løgene på panden sammen med marven og persillen. Lad marven smelte ud mens du rører i det og smag til med lidt salt, peber og hvidvinseddiken. Det tager 1-2 minutter.
  7. Hæld et par skefulde af marvblandingen ovenpå hver bøf og server, f.eks. med kartoffelmos.