Kalvebryst

1. Alle ingredienser til saltlagen koges op og afkøles helt

2. Kalvebrystet lægges i lagen og skal hygge sig 24 timer i denne

3. Brystet tages op og koges mørt i vand med lidt peber, laurbærblad og løg. Det tager ca 2 timer. Brystet skal nu afkøles helt i lagen, tages op og lægges i pres natten over

4. Brystet skæres i passende stykker. Ved servering skal kødet glaseres op i en rødvinscauce til det er helt mørkt

 

Peberrodspure

1. Selleriternene koges næsten helt møre i vand. Sigt vandet fra og tilsæt mælk, fløde og smør og kog videre, til sellerien er mør

2. Blandingen blendes glat og smages til med salt, peber og peberrodsjuice

 

Server det glaserede kalvebryst som et stort stykke der bliver skåret inde ved bordet. Server med peberrodspure og pynt med stegte svampe, løgringe og ærteskud.