Spiselige oplevelser i Odense

13/1 2017
Opdateret 17/1 2017

 

Odense har masser af oplevelser at byde på, Spiseliv har samlet 8 spiselige af slagsen....

Restaurant Under Lindetræet

Restaurant Under Lindetræet

Eventyrmenu - Nyd en aften i eventyrlige omgivelser, med eventyrlige retter af de bedste råvarer årstiden har at byde på.

Friskfanget torsk - Æble, salturt og rogn

***
Duebryst - Græskar, selleri og porre

***
Under Lindetræets After Eight - Chokolade, mynte og sorbet 

3 Retter 445 kr.

Vinmenu 3 glas – 360 kr.
Saftmenu 3 glas – 180 kr.


Tilvalg:

Havtaske på ben - Aspargesjordskokker og hyldeblomst - 135 kr.

Vintertrøffel - Frisk pasta, trøffel og trøffelsauce - 145 kr.

Udvalg af ostespecialiteter fra Philippe Olivier - Salt, sødt og hjemmelavet knækbrød - 145 kr.

Helaftensarrangement:

1 glas Champagne, 6 retter, 6 glas vin, mineralvand og kaffe med petit fours - 1771 kr.

 *Eventyrmenuen kører til og med den 11. februar.

Restaurant Under Lindetræets profil på Spiseliv »

Restaurant Pasfall

Restaurant Pasfall

Fantastisk Trøffelaften hos Thomas Pasfall - Fredag den 27. januar 2017 kl. 19.00 PASFALL Taffeland 1.

Fantastisk aften, hvor Thomas Pasfall kreerer en eksklusiv gourmetmiddag, med sæsonens skønne sorte Trøfler.
Det bliver en aften ud over det sædvanlige, med en hemmelig gæstekok, hvor delikat gastronomi & vin serveres på højt plan.
Aften afsluttes med kaffe/the & skønne petit fours.

Kr. 1.495,-

Pasfalls profil på Spiseliv »

Restaurant mmoks

Restaurant mmoks

Hver tirsdag Inviterer mmoks til Rundbordsmiddag fra 18 til 20.

En perfekt lejlighed til at invitere venner og familie på en festlig aften, men kan du ikke stille fuldt hold, får du i stedet mulighed for at lære nye mennesker at kende, som du kan dele madoplevelsen med. Uanset om du kommer alene, i selskab med en enkelt ledsager eller sammen med en hel flok venner, er du altså garanteret en aften med hygge og samvær.

mmoks stiller rustikke træfade frem med et smagfuldt udvalg af både kolde og varme retter fra det nordiske landkøkken, hvortil der serveres fyldige salater og lækkert friskbagt brød.

Du får al den mad, du kan spise, samt øl, vin og sodavand ad libitum for blot 245 kroner

OBS: Det kræver forudbestilling at deltage.

mmokss profil på Spiseliv »

Næsbyhoved Skov

Næsbyhoved Skov

Smag på årstidens nuancer i Næsbyhoved Skov´s sæsonmenu skabt af køkkenchefen og kokke med inspiration fra årstidens friske råvarer

Vælg mellem sæsonens tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, samt et udsøgt vinkort lækre og smagfulde vine fra kendte vinområder.

Dagens 3 retters menu
Få dagens spændende 3 retters menu til kr. 349,-

Næsbyhoved Skovs profil på Spiseliv »

Bryggeriet Flakhaven

Bryggeriet Flakhaven

På Bryggeriet Flakhaven nyder godt øl respekt og derfor skal du altid først vælge din øl. Bagefter hjælper tjeneren dig med at vælge maden, der passer til.

Januar menuen:

  • Øl gravet laks - Rygeost creme - Dild - Salat
  • Øl-braiserede kalvekæber - Sovs - Grov mos - Syltede bær
  • Baked Alaska - Flamberet ved bordet

Pris kr. 325,-

Bryggeri Flakhavens profil på Spiseliv »

Vinaften på Munkebo Kro

Vinaften på Munkebo Kro

Munkebo Kro starter det nye år med en spændene vinaften fredag den 10. februar 2017

Indehavere Finn & Iben har været på besøg i den lille middelalder by Riquewihr i Alsace, hvor de fik en fantastisk oplevelse hos Familien Hugel. Den oplevelse vil De gerne dele med kroens gæster og har derfor stablet en forrygende vinaften på benene, med fokus på Alsace.

Fredag den 10. Februar 2017, får Munkebo Kro besøg af Carsten Rødsgaard Hansen fra Kjær & Sommerfeldt, der aftenen igennem fortæller om de dejlige vine, lavet af de 7 druer man må lave vin af i Alsace

Arrangementet starter kl. 18.00 med Velkomstdrink og snack
Store kartoffelchips med røget paprika, hertil løg dip.
Crémant d'Alsace Brut, Bestheim

Appetizer
Famille Hugel, Muscat, Tradition

Varmrøget forel med stegte kartofler og beurre Blanc med purløg.
Famille Hugel, Sylvaner Classic

Terinne af svinekæber med skalotteløg og timian, serveret med choucroute.
Famille Hugel, Pinot Noir - Grossi Laüe

Klassisk Tarte flambee´
Famille Hugel, Pinot Gris, Classic

Coq au Riesling a la´ Munkebo kro.
Famille Hugel, Schoelhammer, Grand Cru Riesling, Frankrig

Münster med sød kompot af æble, hertil spidskommen kiks.
Famille Hugel, Gewürztraminer, Jubilee, Frankrig

Kugelhopf med sveskesirup, mandelknas og vaniljeis.
Famille Hugel, Gewürztraminer, Vendanges Tardives, Frankrig
Pr. person kr. 795,00

Munkebo Kros profil på Spiseliv »

Den Gamle Kro

Den Gamle Kro

Den Gamle Kro med de smukke historiske stuer serverer en smagsfuld januarmenu fra 3. - 31. januar 2017
11.00 – 22.00, søndag til kl. 21.00

JANUAR MENU

Skaldyrsbisque
Jomfruhummerhaler, blåmuslinger og håndpillede rejer

Den gamle Kro´s lufttørrede skinke af Fynsk gourmetgris
Estragonmayo, sprøde salater og små croutons

Stegt kyllingebryst,
andelever, madeira og trøffel
Glaserede rødder, kartoffelpuré med brunet smør og kyllingesky

Økologisk blå Kornblomst
Lune gougeres og frissé i æblevinaigrette

Citruspassion
Meget luftig citronfromage, appelsinsorbet, sort peber, blodappelsin og vanillesirup

 

2 retter kr. 298,- 3 retter kr. 385,- 4 retter kr. 428,- 5 retter kr. 449,-

Den Gamle Kros profil på Spiseliv »

Restaurant Kong Volmer

Restaurant Kong Volmer

Restaurant Kong Volmer ligger i Brandts Passage i hjertet af Odense og er en erklæret frokost restaurant.

I anledning af den romantiske Valentines aften den 14. februar 2017 kan man hente forkælelse til Ham og Hende i form af en "Smørrebrødsmenu" til kr. 175,-/person.

Klik ind på Spiseliv profilen og se menuen....

 

Kong Volmers profil på Spiseliv »

Skovbakken

Skovbakken

Restaurant Skovbakken ligger i forbindelse med Odense Zoo og kan derfor tilbyde en helt unik oplevelse. En middag sammen med de nuttede og majestætiske pingviner.

I anledning af Valentines aften den 14. februar 2017 har Skovbakken gjort klar til en romantisk middag hos Pingvinerne.

Se menuen her på Spiseliv profilen.

Skovbakkens profil på Spiseliv »

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.