Formentlig har en restaurant op til åbning aldrig fået så megen god PR som brødrene Prices i eget navn, som åbner i morgen, fredag den 2. december. Brødrene er på forsiden af alle madmedier med respekt for sig selv, og endda i Go’Morgen Danmark på den konkurrerende kanal til brødrenes vanvittigt populære programmer toner Adam Price frem. En hurtig søgning på restaurantens bookingsystem viser, at mange datoer allerede er fuldt booket op - og restauranten er ikke engang åben endnu.

Til middag hos de folkekære brødre
Men det er også to brødre med exceptionel flair for historiefortælling, der lægger navn til restauranten, og hvis man dertil lægger brødrenes ekstreme popularitet, sælger historien sig selv, uagtet at der aldrig er blevet lagt skjul på, at James og Adam ikke kommer til at have ret meget med den daglige drift at gøre.

Alle elsker brødrene Price, og hvem drømmer ikke om at blive inviteret til middag hos de folkekære brødre?

Det kan man så nu, for brødrenes restaurant i eget navn, Brdr. Price Restaurant, åbner i morgen, fredag den 2. december.

Skynd dig at book, hvis du vil have plads

At dømme ud fra deres madprogrammers popularitet og den massive PR, skal der nok blive rift om de knap 200 pladser, selvom brødrene ikke er at finde bag komfuret ret ofte - om nogensinde. Kokkene - med køkkenchef Martin Riber i spidsen - bliver kompetente mennesker, der kan deres kram, og i det hele taget tegner projektet rigtig lovende. James og Adam Price vil selv af og til agere værter i restauranten - det bliver spændende at se, hvor ofte.

Det bliver også spændende at se, om restauranten kan følge med den massive efterspørgsel, for det kan være overvældende at blive overrendt at 200 forventningsfulde gæster (+ walk-inns), når man kun lige er åbnet og endnu ikke ved, hvor alting står. Især når man som på Brdr. Price Restaurant har et meget omfattende udvalg på menuen. Det kan kun briste eller bære - forhåbentlig vil det bære.

Køkken, Spisestue og bar
Forhåbentlig, ikke bare for Price-brødrene og Mads Bøttger & co. fra Dragsholm Slot, som står bag, men i høj grad også for alle os, der elsker god mad. Menuerne ser nemlig ekstremt lækre ud og er tilmed er fornuftigt prissat.

Madstilen bliver enkel, gedigen, bredt favnende, sæsonbaseret og ikke bundet til nogen bestemt nationalitet. Der vil blive serveret frokost, og om aftenen vil der være både skiftende a la carteretter og menuer at vælge imellem. Restauranten er delt i to afdelinger: Spisekøkkenet og Spisestuen, og man vil også kunne droppe forbi til en hurtig snack og et glas vin i baren.

I Spisekøkkenet kan man få et hurtigt, uformelt måltid til en pris, hvor de fleste kan være med. Hovedretter starter på 95 kr. for en omgang bangers & mash.

I Spisestuen er stilen lidt mere ‘fin’ med hvide duge på bordene (dog evt. med fedtpletter) og lidt mere volumen på såvel udvalget af retter som priserne, uden at det dog bør skræmme nogen væk. Her starter priserne på hovedretter på 165 kr. for en gang tatar rørt a la minute eller James' porre-strudel med morkler. Den dyreste hovedret, bornholmerbouillabaisse med jomfruhummer, bagt fisk og blåmuslinger, koster 255 kr.

I hele december måned kan man komme forbi til en omgang af de ting, som James og Adam selv synes hører til på et godt julebord, og som kalder på øl og snaps.

Brdr. Price Restaurant åbner fredag den 2. december og vil være åben alle dage til frokost 12-15 og aften 18-22.30. Baren er åben mandag til lørdag fra 12-01 og søndag indtil kl. 24.