Maven - Kirkerum og smuk udeservering

Spis og nyd Kbh under åben himmel_7

Nikolaj Kirke midt i byen har ikke været brugt som kirke siden 1805. Til gengæld er den smukke bygning siden flittigt brugt som udstillingsrum og ikke mindst restaurant og vinbar. Det er skuespiller Thomas Gaarde, der står bag stedet Maven Restaurant & Vinbar – en uformel nordisk bistro. Det er solid bistromad lavet fra bunden, og du finder et godt udvalg af europæiske og amerikanske vine både på glas og flaske. Desuden er der spændende øl og cider på fad fra det økologiske bryggeri Braunstein i Køge.

Nose2Tail Meatpacker - Solrig terrasse i Kødbyen

Spis og nyd Kbh under åben himmelSøren Haahr og Co har lige siden de startede deres restauranteventyr i København med den første Nose2Tail haft fokus på hele dyret, for at undgå madspild. Denne filosofi er fortsat på Nose2Tail Meatpacker i Kødbyen. Indretningen er hyggelig med væggene beklædt med hvide klinker og charmende indrammede billeder, oplyst af levende lys og varme spots. Det giver en unik stemning, der hylder Kødbyens arbejderfortid. Men om foråret og sommeren er det fristende at sætte sig udenfor og nyde den hyggelige leben, som er blevet en del af Kødbyens varemærke.

Den Blå Hund - Populær cafe på Frederiksberg

Spis og nyd Kbh under åben himmel_3Den Blå Hund på Frederiksberg ligger lige overfor Aksel Møllers Have, hvor der åbnes op om sommeren for udendørsservering i skønne omgivelser. Cafeen var en af de første som åbnede på Frederiksberg i slutningen af 80´erne, så den er lidt af en institution, men `up to date` med indretningen. Den Blå Hund starter dagen allerede kl. 9:30 med morgenmad og så ellers indtil sent. I weekenden er der DJ, så der er godt gang i den både ude og inde.

Apropos - Lun terrasse på Halmtorvet

Spiseliv AproposCafe Apropos er et hit på Halmtorvet med fortovsborde, der har sol det meste af dagen og aftenen, hvilket gør den meget besøgt. Varmelamper og lune tæpper sikrer, at man kan vælge at sidde ude på en god dag de fleste måneder af året. Apropos åbner alle dage kl. 10 til sent og køkkenet lukker først kl. 22. Hverdag er der, udover menukortet, brunchbuffet indtil kl. 14.

Cafe Phenix - Solrig hygge på Frederiksberg

Spiseliv Phenix

På Frederiksberg kan man hos Cafe Phenix sidde ude det meste af året, men hele sommeren her dejlig solrigt, når brunchen eller andet godt fra menukortet skal nydes i godt vennelag. Og som en god klassisk cafe, er der åben fra kl. 10 til sent med hele repertoiret af dagens måltider, kaffeslabberas og bar-hygge i Allégade.

Cafe G - Solrigt hjørne ved Gråbrødre Torv

Spiseliv Cafe GPå hjørnet af Kejsergade og Gråbrødre Torv kan man sidde på en dejlig terrasse med komfortable stole og udeservering. Hver dag er der brunchbuffet og selvfølgelig gode caferetter på menukortet. Indendøre er Cafe G rummelig med store sprossede vinduespartier ud til gaderne og skønne citater på væggene. 

Restaurant Frksbrg - Smukke terrasse på Frederiksberg Rådhusplads

spiseliv frksbrg

Lige ved Frederiksberg Rådhus ligger denne skønne farverige oase af en terrasse og vil man gerne have mere læ, så er udestuen foran Restaurant Frksbrg helt fantastisk. Menukortet følger sæsonen, hvorfra man selv sammensætter sin menu og til frokost masser af lækkert Smørrebrød samt populære varme retter.