Eventen kaldes 4.4 Redux og er en opfølger på et nyligt arrangement, 4.4, fra Silver.Spoons hånd, som lynhurtigt blev udsolgt. Derfor har kvinden bag, Tiffany Ng, skyndt sig at stable et nyt arrangement på benene. Temaet er som ved 4.4 de fire elementer; luft, vand, jord og ild samt de fire temperamenter; optimistisk, flegmatisk, melankolsk og kolerisk. Men såvel kokkene som de, der står for visuals og andre kunstneriske inputs er nye, ligesom aftenens venue er et sted, hvor der os bekendt aldrig før har fundet en pop up restaurant sted: Designmuseum Danmark i Bredgade.

Torsk, tøris og kviste

For maden står Mette Dahlgaard og Kamilla Seidler, som begge arbejder for Bo Bech på Geist, og som tilsammen tidligere har været på fine steder som Paustian, Søllerød Kro, Daniel i New York og Mugaritz i Spanien. Mette Dahlgaard kender pop up entusiaster måske desuden fra den eksperimenterende kokkegruppe NaCl.

Menuen kommer til at bestå af fire serveringer/fortolkninger af temaet.

Her vil torsk blandt andet få selskab af tøris og nitrogen, østers af sten og vand, svinekæber af maltkviste og blade og appelsin af blodappelsin.

Hvad betegnelserne mere specifikt dækker over, og hvordan de passer ind i temaet, må man selv opleve ved at dukke op på Designmuseum Danmark i Bredgade 68, København K søndag den 22. januar kl. 17. Først må man dog skynde sig at sikre sig en billet til 450 kr. for for fire retter eller 650 kr. for fire retter og tilhørende vinmenu. Det kan man gøre her.