Skøn gårdhave i St. Kannike Stræde

Spis frokost i solen i København_9

Midt i det gamle St. Kannikke Stræde nær Vor Frue Kirke, Strøget og Nørreport ligger Restaurant Riz Raz skønne gårdhave. Bygningens hvidmalede hvælvinger og muren pyntet med røde blomster og oliven træer for enden af gavlen, bliver man henledt til Middelhavsområdet. De store markiser ud til den grønne oase giver plads til både solrige og skygge pladser. Om aftenen giver lysene en helt unik stemning til den hyggelige gårdhave tæt på det hele.

Smuk og blomsterfyldt på Frederiksberg

Spis frokost i solen i København_6

Hos Allégade 10 er der altid fint pyntet med farverige blomster på bordene og terrassen bag det hvide stakit indbyder til dansk hygge i solen eller under parasollerne. På frokostkortet finder man klassiske danske retter og hjemmelavet smørrebrød og der serveres brunch hver dag mellem kl. 11-14.

Overdækket terrasse ved Christianshavns Vold

Spis frokost i solen i København_1

Restaurant Ravelinen byder på den perfekte kombination af udendørs/indendørs/overdækket, for her er det hele. Fra Ravelinens kæmpe udendørs terrasse er der en smuk udsigt over Stadsgraven og Voldene på Christianshavn, og når vejrgudernes lune er mindre mildt, kan man stadig sidde ude på terrassen, som er overdækket og forsynet med varmelamper.    Til frokost kan man vælge fra et stort udvalg af danske smørrebrødsklassikere, og om aftenen er der klassisk danske og internationalt inspirerede retter på menuen. Alt er lavet fra bunden af ordentlige råvarer.  

Frokost på Gråbrødre torv

Spis frokost i solen i København_7Spis god klassisk cafe mad hos Cafe Phenix på Gråbrødre Torv eller nyd en god kop kaffe eller forfriskende cocktail med udsigt til torvet. Menukortet byder på brunchtallerken hver dag, burger, pasta, salater m.m. Aftenen starter kl. 17 og udvider menukortet med steaks. 

Frokost under Kastanjetræerne

Spis frokost i solen i København_2

Med beliggenhed ned til søerne byder Cafe 22 på en god oplevelse, hvad enten du vil nyde en frisk kop kaffe, en let anretning, sammensætte en lækker to- eller tre-retters menu eller blot nyde en iskold øl i hyggelige omgivelser. Spis den gode mad under de smukke kastanjetræer med udsigt over søen og Dronning Louises Bro.

Solrig stund på Østerbro

Spis frokost i solen i København_4I hjertet af Østerbro – på Gunnar Nu Hansens Plads - finder du Kafe Kapers, der tilbyder udendørs såvel som indendørs servering. Hos Kafe Kapers har du om sommeren mulighed for at nyde luksus brunch buffet, sammensætte en lækker to- eller tre retters menu, en varm cafe latte, en iskold fadøl eller et glas vin.