Når vejret er til det, kommer køkkenet på Nose2tail henover sommeren til at rykke udendørs. Her grilles kød, fisk og pølser lavet på den indmad og de gode men ureelle kødstykker, der bliver tilovers, når resten er blevet til bøffer, under åben himmel og serveres med enkel garniture.

 
”Det bliver sommerhusgrill på den gode måde. Godt vejr gør, at man får lyst til at komme hinanden lidt mere ved”, siger Oliver Cook, som er restaurantchef på Nose2tail.
 
Slip for opvasken
Han fortæller, at når køkkenet rykkes udenfor, vil den mad, der serveres, være lidt mere simpel end normalt. Menuen står simpelthen på grillet kød med ganske få slags garniture og en grøn salat. Gæsterne bænkes ved langborde, så man kan godt komme til at dele bord med andre, men det plejer kun at være hyggeligt, siger Oliver Cook.
 
”Vi prøver ikke at opfinde den dybe tallerken igen. Vi vil bare holde det simpelt og godt. Vi er heldige at bo i et land, hvor sæsonerne skifter, for vi bliver så taknemmelige, når det endelig er vejr til at være ude. Folk bliver glade i låget, og den stemning vil vi gerne være med til at fremme”, forklarer han. 
 
Den uformelle sommerhusstemning understreges af, at Nose2tail sætter højttalere op med folkelig musik a la Viva Espana og Otto Brandenburg, der vil være kolde øl i isspande, og det er også helt okay bare at droppe forbi til et glas vin og et par snacks fra forretskortet. Én ting bliver dog lidt anderledes end i sommerhuset, pointerer Oliver Cook: 
 
”Det gode er, at man slipper for opvasken og oprydningen bagefter”.