DET SKAL DU BRUGE

50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale

150 ml premium tonic

Friske solbær

Citron

SÅDAN GØR DU

1. Fyld et coupéglas med is.

2. Hæld Tanqueray Blackcurrant Royale i.

3. Tilsæt premium tonic, og rør godt rundt med en barske.

4. Pynt med en håndfuld friske bær og en skive citron.

Tanqueray Blackcurrant Royale French 75

DET SKAL DU BRUGE

50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale

30 ml citronsaft

15 ml sirup

50 ml prosecco

Citronskal

SÅDAN GØR DU

1. Kom din Tanqueray Blackcurrant Royale i en shaker sammen med is, citronsaft og sirup. Ryst hård i 5 til 10 sekunder.

2. Si nu cocktailen over i et coupéglas uden is, inden du topper den med prosecco.

3. Pynt til sidst med citronskal.

Mere om Tanqueray

Tanqueray Rangpur Lime

Destilleret på Tanquerays base af fire planter sammen med Rangpur Lime (en eksotisk citrus fra Indien), ingefær og laurbærblade. Det er en let gin med en skarp twist af citrus. Rangpur Lime viser en eksotisk side af Tanqueray og er kendt for sin stærke enebærsmag. Den serveres bedst i et coupéglas med premium tonic og en skive lime.

Tanqueray Flor De Sevilla

Tanqueray Flor de Sevilla er en unik destilleret gin lavet på essensen af appelsiner fra Sevilla og andre fine botaniske planter. Ginnen rammer en perfekt balance mellem den unikke bittersøde smag af Sevilla-appelsinerne og den kompleksitet, man finder Tanqueray London Dry Gin. Det er en lækker appelsingin, der serveres bedst med is i et coupéglas, premium tonic og en appelsinskive.

Hvem står bag Tanqueray

OM DIAGEO

Diageo er verdens førende virksomhed inden for premium drikkevarer med et enestående udvalg af alkoholbrands på tværs af spiritus-, øl- og vinkategorier. Disse mærker omfatter Johnnie Walker, Talisker, Bulleit Bourbon, JεB, Buchanan’s, Windsor whisky, Smirnoff, Cîroc og Ketel One vodka, Captain Morgan, Baileys, Tanqueray og Guinness. Diageo er en global virksomhed, hvis produkter sælges i mere end 180 lande verden over. Selskabet er noteret på børserne i både New York og London. 

For mere information om Diageo, dets ansatte, brands og resultater, besøg www.diageo.com. Her vil du også finde information om Diageos omfattende indsats for at fremme et ansvarsfuldt alkoholforbrug.

Drink responsibly!