Den velkendte og elskede Aspargesfrokost har i mange år været kyndigt orkestreret af Klavs og Pia Styrbæk fra Styrbæks, men fra i år udvider SPIS! Odense Food Festival SPIS!-porteføljen og overtager taktstokken til Aspargesfrokosten.

Aspargesfrokosten afholdes i Farvergården på smukke Brandts, hvor man sammen med 16 af de bedste fynske restauranter og 8 af de lækreste fynske mikrobryggerier, fejrer det fynske forår.

Frokosten foregår som tidligere år stående i forårssolen. Man kan både spise med på det tidlige hold kl. 11.30, eller på det sene hold kl. 13.30.

Når man køber en billet til Aspargesfrokosten, er den ikke øremærket til én bestemt restaurant, og man ved derfor ikke på forhånd fra hvem den serveres. Men takket være de deltagende restauranter, som er blandt Fyns bedste, er der meget høj kvalitet og lækkerhedsgaranti på alle tallerkener.


De deltagende restauranter 

Goma, Pasfall, Restaurant Fynboen, Sæson Spisested, mmoks, Restaurant No. 61, Falsled Kro, Kong Volmer, Kok & Vin, Restaurant Under Lindetræet, Boffa, Brasserie Svanen, Restaurant Bacchus, Restaurant Teglværksskoven, Hotel Hesselet, og STYRBÆKS.

De deltagende bryggerier

Rise Bryggeri, Ørbæk Bryggeri, Coisbo Beer, Schiøtz, Indslev Bryggeri, Munkebo Mikrobryg, Bryggeriet Vestfyn, Bryggeriet Refsvindinge.

Kom og nyd det fynske forår med god mad og skummende øl. Der er stadig billetter til dette skønne arrangement:

7. maj 2016 – Kl. 11:30 – 12:45 (1. servering): Køb billet til 1. servering
7. maj 2016 – Kl. 13:30 – 14:45 (2. servering): Køb billet til 2. servering