Foie gras

1. Befri foie gras'en for hinder og blodårer og mariner den med salt og birkevin natten over

2. Rul madfilm stramt sammen om den marinerede foie gras, så den bliver til fingertykke ruller

3. Damp rullerne i dampovn ved 50 grader i 20 minutter

4. Når foie gras-rullerne er kølet af, skæres de i 4 stykker, som rulles i tangen

 

Ponzu-gele

1. Varm de flydende ingredienser op og tilsæt tangen

2. Lad tangen koge med i 10 minutter og si den fra

3. Kog tunen i lagen på samme måde. Si igen

4. Reducer til det smager godt

5. Pisk agar agar og gelatine i den lune væske

6. Lad geleen køle af til den er skinnende og har en cremet konsistens

 

Blæretang

1. Varm olien op i en gryde

2. Fritér tangen, til den er sprød

 

Anretning

1. Læg en rulle foie gras på hver tallerken og læg tangen ovenpå

2. Pynt med friske blomster, bær og Ponzu-gele