1. Hak hvidløget og sautér det i en pande, til det er blevet blødt men ikke har taget farve.
2. Skru varmen ned og tilsæt peberfrugt og squash skåret i grove stykker
3. Tilsæt eddike, et par oreganokviste og drys med salt og peber. Lad grøntsagerne stå og hygge i ca. 15 minutter, til de er blevet bløde
4. Steg i mellemtiden fisken. Skær sandartfilet'en i 4 stykker og placér dem med skindsiden nedad på en meget varm pande med lidt olie. Efter 2 minutter på den varme pande skrues ned for varmen, og fisken steger videre, til kødet har en svag lyserød farve på oversiden. Så er fisken færdig - den skal ikke vendes
5. Hvis du vil, kan du lave persilleolie ved at blende den friske persille med olivenolie og si den minimum 3 gange, så urenhederne er fjernet
Servér fisken ovenpå de stegte grøntsager - gerne med brød til, som de gør i Italien.