Skal vi sejle en middag?

28/4 2011

 

Paris har ikke patent på en tur ombord på en flydende restaurant med udsigt til byens seværdigheder. København har Saga Queen!

–––––––
 

At sejle en tur ombord på Saga Queen, mens man nyder en treretters og kigger på København. Det er en mulighed, københavnerne har haft i årevis. Og stadig har.

Båden er nærmest en del af byen, som den ligger der i Havnegade, ikke så forfærdelig langt fra Nyhavn, ikke så forfærdelig langt fra Kongens Nytorv og Det Kongelige Teater. Den er bygget specielt til at kunne sejle under Knippelsebro og kan derfor uden videre vrøvl nå de 'nye' områder i Sydhavnen. Ligesom en god gammeldags kanalrundfart kan man med Saga Queen komme rundt og se Københavs havneområder, der både erhvervsmæssigt og kulturelt blomstrer særligt i disse år.

På Saga Queen er der både frokost- og aftensejlads, så om du vil se byen i solskin fra en skyfri, mens du nyder en ganske dansk frokost (tre retter for 275 kr.), eller om du hellere vil vente til solnedgang, bestemmer du sådan set selv. Frokostsejladsen tager to timer, men aftenturen er forlænget med en ekstra time. Lige nu byder aftenmenuen på blåmuslinger, rimet laks eller romainesalat med pærer, valnødder og syltede svampe til forret, mens hovedretten lyder på lammekrone, kalvefilet eller dagens fisk, og desserten består af comté med trøffelhonning, pannacotta med passionsfrugt eller rabarbercrumble. Priserne starter ved 295 kr. for to retter.

Nåh jov, og står du tilfældigvis og skal giftes, konfirmeres, bliver student, fylder 80, eller noget andet, ja, så kan du da holde festen på Saga Queen! Ohøj!


www.sagaqueen.dk/bestil-bord
www.sagaqueen.dk
 

Frokostsejlads, tirsdag til lørdag kl. 13.00 til 15.00
Aftensejlads, tirsdag til lørdag kl. 19.00 til 22.00
Ekstra sejlads, ring og hør nærmere på tlf. 46 75 64 60

Af: Spiseliv

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.