Picture

Trekosten - Nivå

Sankt Hans Menu 23. juni 17:30-21:30

Kammusling i egen skal – jomfruhummerbisque – sprød malt og sprød asparges

Helstegt – glaseret dansk kalvefilet, nye kartofler vendt med forårsløg, hvide asparges og sommergrønt, Sauce Marsala

Jordbær – hyldeblomst – kærnemælksorbet og sprødt

395-

Bordbestilling anbefales på tlf. 49 14 05 55

Picture

Restaurant Kastrup Strandpark

Sankt Hans Menu 23. juni kl. 17:00 -

Kæmpe Grillbuffet og Livemusik

Kr. 245,- (børn under 12 år - halv pris)

Bordbestilling anbefales på 32717475

Picture

Restaurant Lynetten - Refshaleøen

Sankt Hans aften menu 23. juni 2017

Hos Restaurant Lynetten kan man sammensætte sin 3 retters menu fra kr. 275,- 

Bordbestilling anbefales på 32960055 eller på Spiselivs bordbestilling

Picture

PICNIC KURV fra Arti´kok - Hvidovre

PICNICKURV TIL SKT. HANS
Skal forudbestilles på mail senest torsdag d 22. juni kl 21 . Minimum 2 personer. Kan afhentes mellem kl 15 og 20. Skal betales ved afhentning kontant eller med kreditkort.

Alt er pakket individuelt og er inklusiv ½ liter vand med eller uden brus pr. person. Få en flaske af husets vin eller Stag Brew fra Skovlyst med for kun 100,-.
- Nachos m. salsa
- Laksemousse m. let dampede grønne asparges
- Rosastegt kalveculotte i tynde skiver m. bagte rodfrugter i appelsin-vinaigrette
- Lækker pølse m. oliven
- Vesterhavsost m. rabarberkompot
- Artikoks petit fours (hvid chokoladeganache kugle m. kokos og mørk chokolade kugle m. kakao)
Brød, Øko smør, servietter og bestik
139,- PR PERSON

Picture

Restaurant Gisseløre - Kalundborg

Sankt Hans Fisk- og skaldyrsbuffet Fredag d. 23. juni fra kl 18.00 - 21.00

Flødemonteret hummersuppe
Skalrejer
Kogte krabbeklør med aioli
Pestobagte jomfruhummere
Hvidløgsmarinerede scampirejer
Hvidvinsdampede blåmuslinger
Koldrøget hellefisk med koriander
Varmrøget kuller moussse
Skindstegt Makrel på salater
Indbagt kulmule med spinat
Helstegt Oksehøjreb med rødvinsglace
Nye danske kartofler vendt med løvstikke
Cous cous salat med asparges
Hvedekernesalat
Sæsonens råmarinerede grønsager
Chokolademousse
Passionsfrugt cheesecake
Friske Jordbær med creme chantilly
Fromage af røde bær

445,- pr. person
Bordbestilling nødvendig 

Picture

Pipers hus - Roskilde

FORRET
Rosenpeber-graved-hellefisk med friske asparges, rejer og peberfrugter
HOVEDRET
Rosastegt Kalvemørbrad med nye kartofler, langtidsbagte dadeltomater og sommer sautè.
Hertil en dejlig glace tilsmagt med hyldebær.
DESSERT
Rabarber crumblekage hertil friske jordbær og vanilje is

PRIS
2 Retter 285 kr
3 Retter 350 kr

BØRNE MENU
Pasta og kødsauce
Børneis
95kr

Bordbestilling på telefon: 46365696

Picture

Restaurant Kongsnæs - Stubbekøbing

Sankt Hans 2017 på Restaurant Kongsnæs med lækker buffet og efterfølgende bål ved Stubbekøbing roklub

Fra kl 17:30 og buffet klar ca 18:00

Buffet kun 199,-

Medbring kaffekanden, som vi fylder op og vi pakker kage der kan tages med til bålet

Kun 45 kr pr person

Bordbestilling er nødvendigt på telefon: 32503300

Picture

Kystgaarden - Gilleleje

Sankt Hans aften med lækkerier på Grillen og stort bål 

Grillen er i gang fra kl. 18:00 - Kom og nyd mad, udsigt og bål i 1. række til vandet.

Pris kr. 248,- (børn halv pris)

 

 

 

Picture

Fortet

Sankt Hans aften starter kl. 18:00 den 23. juni 2017

Forret serveres kl. 18:30

Hovedretten består af en stor buffet

Desserten serveres ved bordet

Undervejs sørger Per Bjørn for Dinnermusik

Pris kr. 298,- (Børn under 10år halv pris)

Bordbestilling nødvendig på telefon: 43903979

Bål på stranden kl. 23:00 og for de legesyge, er Ankers Tivoli ved siden af restauranten.

 

Picture

Dragsholm Slot

SKT. HANS PÅ SLOTTET
Traditionen tro fejres Skt. Hans på Dragsholm Slot med Claus Henriksens særlige Skt. Hans-menu samt bål. Båltalen holdes i år af skuespiller Thure Lindhardt.

PROGRAM / FREDAG D. 23. JUNI ...
Køkkenchefens særlige Skt. Hans-menu serveres fra kl. 18.00:
• Asparges fra Søren med emulsion på asparges og urter fra haven
• Nye danske kartofler med røget smørsauce og ramsløgskapers
• Langtidsstegt kalv med nye løg, ærtepure og vild mynte
• Jordbær fra Havnsø med sorbet og hyldeblomstcreme

Menu pr. pers. kr. 395 ekskl. drikkevarer
Børnemenu (u. 12 år) kr. 195 ekskl. drikkevarer
Vinmenu kr. 345
Halv vinmenu kr. 195

I slottet´s bistro 'Spisehuset' tilbydes udelukkende Skt. Hans-menuen denne dag. Slottet´s gourmetrestaurant 'Slotskøkkenet' og Madbaren på Bastionen har begge åbent for a la carte.

Kl. 21.30: Bålet tændes med båltale.
Alle er velkommen til Skt. Hans-bålet.

Bordbestilling på tlf. 5965 3300 eller på mail til: info@dragsholm-slot.dk - Du kan læse mere om Skt. Hans på slottet HER.