Trekosten - Nivå
Sankt Hans Menu 23. juni 17:30-21:30
Kammusling i egen skal – jomfruhummerbisque – sprød malt og sprød asparges
Helstegt – glaseret dansk kalvefilet, nye kartofler vendt med forårsløg, hvide asparges og sommergrønt, Sauce Marsala
Jordbær – hyldeblomst – kærnemælksorbet og sprødt
395-
Bordbestilling anbefales på tlf. 49 14 05 55
Restaurant Kastrup Strandpark
Sankt Hans Menu 23. juni kl. 17:00 -
Kæmpe Grillbuffet og Livemusik
Kr. 245,- (børn under 12 år - halv pris)
Bordbestilling anbefales på 32717475
Restaurant Lynetten - Refshaleøen
Sankt Hans aften menu 23. juni 2017
Hos Restaurant Lynetten kan man sammensætte sin 3 retters menu fra kr. 275,-
Bordbestilling anbefales på 32960055 eller på Spiselivs bordbestilling
PICNIC KURV fra Arti´kok - Hvidovre
PICNICKURV TIL SKT. HANS
Skal forudbestilles på mail senest torsdag d 22. juni kl 21 . Minimum 2 personer. Kan afhentes mellem kl 15 og 20. Skal betales ved afhentning kontant eller med kreditkort.
Alt er pakket individuelt og er inklusiv ½ liter vand med eller uden brus pr. person. Få en flaske af husets vin eller Stag Brew fra Skovlyst med for kun 100,-.
- Nachos m. salsa
- Laksemousse m. let dampede grønne asparges
- Rosastegt kalveculotte i tynde skiver m. bagte rodfrugter i appelsin-vinaigrette
- Lækker pølse m. oliven
- Vesterhavsost m. rabarberkompot
- Artikoks petit fours (hvid chokoladeganache kugle m. kokos og mørk chokolade kugle m. kakao)
Brød, Øko smør, servietter og bestik
139,- PR PERSON
Restaurant Gisseløre - Kalundborg
Sankt Hans Fisk- og skaldyrsbuffet Fredag d. 23. juni fra kl 18.00 - 21.00
Flødemonteret hummersuppe
Skalrejer
Kogte krabbeklør med aioli
Pestobagte jomfruhummere
Hvidløgsmarinerede scampirejer
Hvidvinsdampede blåmuslinger
Koldrøget hellefisk med koriander
Varmrøget kuller moussse
Skindstegt Makrel på salater
Indbagt kulmule med spinat
Helstegt Oksehøjreb med rødvinsglace
Nye danske kartofler vendt med løvstikke
Cous cous salat med asparges
Hvedekernesalat
Sæsonens råmarinerede grønsager
Chokolademousse
Passionsfrugt cheesecake
Friske Jordbær med creme chantilly
Fromage af røde bær
445,- pr. person
Bordbestilling nødvendig
Pipers hus - Roskilde
FORRET
Rosenpeber-graved-hellefisk med friske asparges, rejer og peberfrugter
HOVEDRET
Rosastegt Kalvemørbrad med nye kartofler, langtidsbagte dadeltomater og sommer sautè.
Hertil en dejlig glace tilsmagt med hyldebær.
DESSERT
Rabarber crumblekage hertil friske jordbær og vanilje is
PRIS
2 Retter 285 kr
3 Retter 350 kr
BØRNE MENU
Pasta og kødsauce
Børneis
95kr
Bordbestilling på telefon: 46365696
Restaurant Kongsnæs - Stubbekøbing
Sankt Hans 2017 på Restaurant Kongsnæs med lækker buffet og efterfølgende bål ved Stubbekøbing roklub
Fra kl 17:30 og buffet klar ca 18:00
Buffet kun 199,-
Medbring kaffekanden, som vi fylder op og vi pakker kage der kan tages med til bålet
Kun 45 kr pr person
Bordbestilling er nødvendigt på telefon: 32503300
Kystgaarden - Gilleleje
Sankt Hans aften med lækkerier på Grillen og stort bål
Grillen er i gang fra kl. 18:00 - Kom og nyd mad, udsigt og bål i 1. række til vandet.
Pris kr. 248,- (børn halv pris)
Fortet
Sankt Hans aften starter kl. 18:00 den 23. juni 2017
Forret serveres kl. 18:30
Hovedretten består af en stor buffet
Desserten serveres ved bordet
Undervejs sørger Per Bjørn for Dinnermusik
Pris kr. 298,- (Børn under 10år halv pris)
Bordbestilling nødvendig på telefon: 43903979
Bål på stranden kl. 23:00 og for de legesyge, er Ankers Tivoli ved siden af restauranten.
Dragsholm Slot
SKT. HANS PÅ SLOTTET
Traditionen tro fejres Skt. Hans på Dragsholm Slot med Claus Henriksens særlige Skt. Hans-menu samt bål. Båltalen holdes i år af skuespiller Thure Lindhardt.
PROGRAM / FREDAG D. 23. JUNI ...
Køkkenchefens særlige Skt. Hans-menu serveres fra kl. 18.00:
• Asparges fra Søren med emulsion på asparges og urter fra haven
• Nye danske kartofler med røget smørsauce og ramsløgskapers
• Langtidsstegt kalv med nye løg, ærtepure og vild mynte
• Jordbær fra Havnsø med sorbet og hyldeblomstcreme
Menu pr. pers. kr. 395 ekskl. drikkevarer
Børnemenu (u. 12 år) kr. 195 ekskl. drikkevarer
Vinmenu kr. 345
Halv vinmenu kr. 195
I slottet´s bistro 'Spisehuset' tilbydes udelukkende Skt. Hans-menuen denne dag. Slottet´s gourmetrestaurant 'Slotskøkkenet' og Madbaren på Bastionen har begge åbent for a la carte.
Kl. 21.30: Bålet tændes med båltale.
Alle er velkommen til Skt. Hans-bålet.
Bordbestilling på tlf. 5965 3300 eller på mail til: info@dragsholm-slot.dk - Du kan læse mere om Skt. Hans på slottet HER.