Så går det løs igen og denne aften bliver noget ganske særligt. Ud af de 6 rom som skal smages denne aften, er 3 af rommene aldeles nye på det danske marked. En af dem er så vild, at restauranten ikke må afsløre navnet på den før på selve aftenen!! Og tvivl ikke, det her er noget man gerne vil smage!

Der vil ikke blive holdt noget foredrag om produktion, historie eller lign. Her gåes der direkte til sagen og smages på de helt igennem fantastiske rom. Næsten alle sammen er destilleret på enten batch eller pot still kedler, så det er de helt tunge drenge i klassen der smages på. Da flere af disse rom er helt nye på det danske marked, har Restaurant Karla fået mulighed for at tilbyde billetterne til en ekstraordinær god pris. 

Gregers Grue Nielsen er romspecialist og har gjort sin hobby til sin levevej. Han afholder masters classes for Diplomatico og laver specialudviklede smagninger for både private og erhverv. Gennem disse 2 smagnings-aftener vil han tage Jer med på en rejse, hvor alle både bliver beriget og underholdt i rommens tegn.

Der er sat 2 aftener af til dette specielle event, onsdag den 24. februar og onsdag den 16. marts. Aftenen starter med en lækker dansk ret og Romsmagningen kl. 20:00 - 22:00. Der vil være mulighed for at købe diverse rom efter smagningen.

Programmet bliver som følger:

  • Aftenens helt store men hemmelige rom (FØRSTE GANG I DANMARK)
  • Nine Leaves – American Oak - Japan
  • Richland Rum – Cask 54 – Georgia – USA
  • Revelation Rum 1990 – Jamaican Batch Rum – Smooth Ambler – USA
  • Thomas Tew – Single Cask Rum – Newport – USA (FØRSTE GANG I DANMARK)
  • Old Salt Rum 3+ English Spirit Distillers - England (FØRSTE GANG I DANMARK) 

Onsdag 24. februar - Hakkebøf med kartofler og brun sovs
Onsdag 16. marts - Karla gryde med svinemørbrad, cocktailpølser, champignon og bacon i paprikaflødesovs med kartoffelmos

Prisen per billet inkl. dagens ret kr. 488,- (Få pladser, så tøv ikke med tilmeldingen)
Kontakt Restaurant Karla for mere info på tlf. 33127025 eller på www.karla.nu