1. Læg et stykke alufolie på en bageplade (brug ikke bagepapir, da det kan antænde under grillen)
  2. Pensl hver fiskefilet med smør på begge sider. Drys med salt og peber på begge sider.
  3. Læg fileterne fladt på bagepladen. Brug en foodprocessor eller et rivejern til at lave grove brødkrummer af brødet.
  4. Hak estragonen.
  5. Drys lidt estragon på hver fiskefilet.
  6. Pres så lidt brødkrummer ovenpå.
  7. Dryp med det resterende smeltede smør henover .
  8. Tænd for ovnens grill. Når den er rødglødende sættes bagepladen med fisk ind helt oppe under grillen. Giv fisken 2-5 minutter. Den bliver på denne måde kun tilberedt fra den øverste side. Hold øje med det! Du vil ikke have brændte brødkrummer, og hvis fisken får for meget bliver kødet smuldret, tørt og kedeligt. Fisken skal være sproing-agtig og fast i kødet, hvis du trykker let på den, og lige akkurat ikke gennemsigtig at se på.Vær forsigtig når du fjerner fileterne fra bagepladen.
  9. Lirk stille og roligt en spatel ind under fisken og flyt den over på en varm tallerken – spis med det samme .
  10. Server fisken med citronbåde og lækre grøntsager.