1. Læg de almindelige rødbeder på en bund af groft salt i et ildfast fad og bag i ovnen ved 170 grader indtil der er møre.
  2. Skræl bolcherødbederne og skiv dem så tyndt som muligt, helst på mandolinjern. Rør en marinade på honning, appelsinsaft, rødvinseddike og en lille smule salt og peber. Læg rødbedeskiverne i marinaden og lad trække i minimum 1 time.
  3. Når de ovnbagte rødbeder er møre, pilles skallen af. Dræn de skivede rødbeder og hæld lagen i en gryde med smøret og rødbedesaften. Tilsæt de bagte rødbeder til gryden og glacér rødbederne deri.
  4. Bring 1 liter vand i kog og tilsæt 10 g salt samt 1 dl husholdningseddike. Med et piskeris røres der i gryden indtil der skabes en hvirvel i midten af gryden. Klæk æggene blidt ned i hvirvelen sådan at hviden samles rundt om blommen. Pochér æggene i ca 4 minutter, så blommen stadig er flydende.
  5. Anret rødbedeskiverne i et enkelt lag på midten af en tallerken. Derpå anrettes de glacerede rødbeder samt det pocherede æg. Drys med friskskrabet peberrod og ristede mandler. Dryp med den resterende lage og pynt af med små skud af bronzefenikel.