Tykkam

  1. Tykkammen bindes op med snor for at holde formen
  2. Brun kødet af ved hård varme og steg færdig i ovnen ved 100¤ til kernetemperaturen er 52¤
  3. Vend den undervejs for at få det flotteste resultat
     

Hvid remoulade

  1. Urterne laves til en pickles, afkøles og vendes i en hjemmelavet mayonnaise med lidt dijonsennep.

 
Agurkesalat

  1. Tynde skiver agurk saltes og udvandes i en times tid
  2. Ingredienserne til syltelagen koges op og køles helt af, før lagen hældes over agurkerne
  3. Smag til med salt og peber
  4. Lad agurkerne sylte natten over - de kan holde sig længe i tætsluttende emballage i køleskab

 
Sprøde løg

  1. Skær løgene papirstyndt på mandolinen eller med en meget skarp kniv
  2. Lad dem tørre ved 35¤ til de er helt sprøde - det tager ca. 40 timer


Anret tynde skiver af tykkam med remoulade, agurkesalat, sprøde løg og masser af krydderurter ovenpå godt rugbrød og server.